Hoe werkt Kiss & ride bij airport Eindhoven?

De Kiss & Ride-zone bij Eindhoven Airport is een speciaal gebied dat bedoeld is voor het snel afzetten en ophalen van passagiers. Het is ontworpen om een handige en efficiënte doorstroom van voertuigen te bieden, zodat mensen gemakkelijk kunnen worden afgezet of opgehaald zonder langdurig te parkeren. Dit kan tot maximaal 15 minuten in 2024, daarna moet je betalen. En die tarieven zijn erg fors vinden wij.

Hoe werkt Kiss & Ride?

vrouw parkeert kort op kiss & ride locatie bij luchthaven om dochter af te zetten

Afzetten

Als je iemand wilt afzetten, rijd je naar de aangewezen Kiss & Ride-zone bij de ingang van de luchthaven. Volg de borden of aanwijzingen op om de juiste route te nemen. In de speciale parkeerzone p1 in de parkeergarage kun je even stoppen om je passagier en hun bagage uit te laten stappen.

Eerste 15 minuten zijn gratis

Het is belangrijk om te onthouden dat de Kiss & Ride-zone bedoeld is voor korte stops en dat er een beperkte parkeertijd geldt. Je mag dus niet langdurig parkeren in dit gebied. Het is raadzaam om je passagier zo snel mogelijk te laten uitstappen en vervolgens het gebied te verlaten.

Parkeren is de eerste 15 minuten van P1 gratis. Deze handeling mag maximaal één keer per voertuig per dag worden uitgevoerd. Parkeert u langer dan 15 minuten, dan betaalt u voor het eerste halfuur € 3,70. Je betaalt € 3,70 per half uur, tot 5 uur.

Ophalen

Als je iemand wilt ophalen, kun je naar de aangewezen zone gaan. Houd er rekening mee dat je niet kunt blijven wachten in het Kiss & Ride-gebied. Het is raadzaam om van tevoren met je passagier af te spreken op welk punt je elkaar zult ontmoeten, zodat je het gebied snel kunt verlaten en plaats kunt maken voor andere voertuigen.


wat zijn de tarieven bij Kiss and Ride?

Gratis parkeren voor de eerste 15 minuten op P1. Dit kan maximaal één keer per voertuig per dag. Als u langer dan 15 minuten parkeert, betaalt u voor het eerste half uur € 3,70. U betaalt € 7,50 per half uur tot een maximum van 5 uur.

Schuiven naar boven
Index