Hoe werkt Kiss & ride bij airport Eindhoven?

De Kiss & Ride-zone bij Eindhoven Airport is een speciaal gebied dat bedoeld is voor het snel afzetten en ophalen van passagiers. Het is ontworpen om een handige en efficiënte doorstroom van voertuigen te bieden, zodat mensen gemakkelijk kunnen worden afgezet of opgehaald zonder langdurig te parkeren.

Hoe werkt Kiss & Ride?

Afzetten:

Als je iemand wilt afzetten, rijd je naar de aangewezen Kiss & Ride-zone bij de ingang van de luchthaven. Volg de borden of aanwijzingen op om de juiste route te nemen. In de Kiss & Ride-zone kun je even stoppen om je passagier en hun bagage uit te laten stappen.

Beperkte parkeertijd:

Het is belangrijk om te onthouden dat de Kiss & Ride-zone bedoeld is voor korte stops en dat er een beperkte parkeertijd geldt. Je mag dus niet langdurig parkeren in dit gebied. Het is raadzaam om je passagier zo snel mogelijk te laten uitstappen en vervolgens het gebied te verlaten.

Ophalen:

Als je iemand wilt ophalen, kun je naar de aangewezen Kiss & Ride-zone gaan. Houd er rekening mee dat je niet kunt blijven wachten in het Kiss & Ride-gebied. Het is raadzaam om van tevoren met je passagier af te spreken op welk punt je elkaar zult ontmoeten, zodat je het gebied snel kunt verlaten en plaats kunt maken voor andere voertuigen.

De Kiss & Ride-zone is bedoeld om een vlotte doorstroming van voertuigen te garanderen, dus het is belangrijk om de instructies en parkeertijden te respecteren. Als je langer wilt parkeren, zijn er andere parkeermogelijkheden beschikbaar, zoals de officiële parkeerterreinen of externe parkeeraanbieders rondom Eindhoven Airport.

wat zijn de tarieven bij Kiss and Ride?

Gratis parkeren voor de eerste 15 minuten op P1. Dit kan maximaal één keer per voertuig per dag. Als u langer dan 15 minuten parkeert, betaalt u voor het eerste half uur € 3,50. U betaalt € 3,50 per half uur tot een maximum van 5 uur. Na 5 uur betaalt u € 38,50 per kalenderdag per dag.

Schuiven naar boven