Shops en winkelen op de luchthaven

Vertrek jij binnenkort vanaf Eindhoven Airport en wil jij voor vertrek nog even shoppen? Dat kan, Eindhoven Airport heeft een divers winkelaanbod op de luchthaven. Zowel voordat je bent ingecheckt als na het inchecken kun je nog uitgebreid gebruik maken van het winkelaanbod of nog gebruik maken van horeca faciliteiten.

winkels na douane controle vliegveld eindhoven

Winkelaanbod luchthaven Eindhoven

Het winkelaanbod op Eindhoven Airport biedt een verscheidenheid aan mogelijkheden voor reizigers om te winkelen en souvenirs te kopen. Hier zijn enkele typische kenmerken van het winkelaanbod op de luchthaven:

  1. Duty-Free Winkels: Eindhoven Airport heeft duty-free winkels waar reizigers belastingvrije producten kunnen kopen, zoals parfum, cosmetica, sterke drank, tabak en chocolade. Dit is vooral aantrekkelijk voor internationale reizigers.
  2. Mode en Kleding: Je kunt winkels vinden die kleding en accessoires aanbieden, waaronder bekende merken en reisgerelateerde kleding, zoals comfortabele kleding voor lange vluchten.
  3. Electronica en Gadgets: Voor technologie-liefhebbers zijn er winkels die elektronica en gadgets verkopen, zoals koptelefoons, mobiele telefoons, en accessoires.
  4. Sieraden en Horloges: Reizigers kunnen ook sieraden en horloges kopen in winkels op de luchthaven, vaak van gerenommeerde merken.
  5. Reisbenodigdheden: Als je iets vergeten bent of specifieke reisbenodigdheden nodig hebt, zijn er winkels die reisaccessoires aanbieden, zoals koffers, reiskussens en reisflessen voor vloeistoffen.
  6. Boeken en Tijdschriften: Voor entertainment tijdens de vlucht zijn er boekwinkels en kiosken waar je boeken, tijdschriften en kranten kunt kopen.
  7. Souvenirs: Souvenirwinkels bieden typische Nederlandse geschenken, zoals klompen, Delfts blauw aardewerk, kaas, en andere lokale producten.

Horeca faciliteiten

Naast de winkels met fysieke producten, zijn er ook eet- en drinkgelegenheden waar je lokale en internationale gerechten kunt proeven en drankjes kunt kopen.

Houd er rekening mee dat het exacte aanbod van winkels op Eindhoven Airport in de loop der tijd kan veranderen, dus het is een goed idee om de officiële website van de luchthaven te raadplegen voor de meest actuele informatie over beschikbare winkels en hun locaties binnen de luchthaven.


B&S Shop Fly

Bezoek op de luchthaven B&S Shop Fly, want hier vind je een uitgebreide selectie van parfums, rookwaar, alcoholische dranken, luxe artikelen en souvenirs. Je profiteert het hele jaar door van leuke kortingen, zoals twee parfums voor € 49,-. Kies uit verschillende merken zoals La Coste, Ralph Lauren en Escada!

rookgerei in winkel bij luchthaven

Conclusie winkelaanbod vliegveld Eindhoven

Wij ervaren het aanbod op de luchthaven als beperkt maar wel divers. Je kunt het vliegveld niet vergelijken met andere luchthavens daar is het gewoon te klein voor. Desondanks is het aanbod wel divers en kun je het hoognodige voor je reis meestal wel halen.

Eén gedachte over “Shops en winkelen op de luchthaven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index