Zilver parking P3

Als u langer dan één dag wilt stoppen, kunt u naar P3 gaan als dit dicht bij de luchthaven ligt. Het duurt slechts 3 minuten om van P3 naar het terminalgebouw te lopen. Let op: reserveren is vereist om toegang te krijgen tot deze parkeerplaats. Je kunt het meenemen op je telefoon, je hoeft het niet uit te printen. P3 is naast P1 de beste en direct gelegen bij de terminal van de luchthaven.

Hoe werkt P3 parking bij Eindhoven airport?

Contactloos in- en uitstappen kan door middel van kentekenherkenning. Na het lezen van uw kenteken gaat de slagboom automatisch open. Je parkeert je eigen auto, dus je hoeft de sleutels niet te overhandigen. Je hoeft dus niet te wachten op een shuttlebus of deze te delen met anderen, en de (valet)chauffeur rijdt niet met je auto. Dit is een veilige parkeerplaats op Eindhoven Airport. Als u langer dan één dag wilt stoppen, kunt u naar P3 gaan als dit dicht bij de luchthaven ligt. Het duurt slechts 3 minuten om van P3 naar het terminalgebouw te lopen.

underpass

Hoe ver ligt P3 van de terminal af?

P3 Eindhoven Airport – Silver Parking ligt op 5 minuten lopen van de luchthaven. Ideaal als je goedkoop in de buurt wilt parkeren. Het grootste voordeel is dat je altijd een plek kunt reserveren op P3. P3 is ook zonder afspraak bereikbaar. Daarom raden wij u aan om altijd vooraf te reserveren.

Wil je nog goedekoper uit zijn? Bekijk dan de Bronze parking P4 en P5 mogelijkheden.

Schuiven naar boven
Index