AirExpressBus

De AirExpressBus is een comfortabele en razendsnelle busverbinding tussen Eindhoven Airport en Amsterdam Centraal Station, waarbij tussenstops gemaakt worden in Den Bosch en Utrecht. Ook bestaat er enkele maanden per jaar een dienstregeling tussen Weeze Airport, Utrecht en Amsterdam.

AirExpressBus bestaat al sinds 2006 en is dus geen passant in het personenvervoer van en naar het vliegveld. Het is een moderne lijndienst, ook wel snelbus genoemd, die besloten ritten uitvoert. Het merk is gestart als een onderdeel van BBA Tours uit Tilburg en is onlangs overgenomen door Kupers Touringcars.

Luchthaven Eindhoven Terminal

Dienstregeling AirExpressBus

De wegvervoerder staat tevens bekend als goedkoop en heeft een prettige dienstverlening. Elke 90 minuten vertrekt er een bus vanaf de stopplaatsen. De totale reistijd van bedraagt circa 1 uur en 45 minuten van Amsterdam naar Eindhoven. De tussenstops in Den Bosch (Pettelaar, langs de A2) en Utrecht (P+R Westraven, langs de A12) zijn stops aan de rand van de steden. Hier zijn goede parkeervoorzieningen en bovendien een prima connectie met het lokale openbaar vervoer. Hierdoor kan de AirExpressBus snel zijn weg vervolgen en kunnen de passagiers hun weg eenvoudig vervolgen met eigen of openbaar vervoer.

Prijzen

Online

Eindhoven Airport – Amsterdam (enkel: € 22,50 – retour: € 38,50)
Eindhoven Airport – Utrecht  (enkel: € 15,50 – retour: € 28,50)
Eindhoven Airport – Den Bosch (enkel: € 8,50 – retour: € 16,50)

Balie/Wederverkoper

Eindhoven Airport – Amsterdam (enkel: € 24,00 – retour: € 40,00)
Eindhoven Airport – Utrecht (enkel: € 17,00 – retour: € 30,00)
Eindhoven Airport – Den Bosch (enkel: € 10,00 – retour: € 18,00)

Schuiven naar boven
Index