Over ons

De website airport-eindhoven is niet gelieerd aan de officiële website van Eindhoven-Airport. Wij vormen een informatie website over de luchthaven van Eindhoven. Wij geven adviezen over goedkope vliegtickets, vakanties vanaf Eindhoven, parkeermogelijkheden, overnachtingen rondom de luchthaven en andere waardevolle informatie. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijke voor de bedrijfsvoering van de partners waar wij naar verwijzen.

Airport-eindhoven.com is een informatieve website/blog over de luchthaven van Eindhoven. Wij zijn geen onderdeel van de luchthaven zelf. De website omvat het laatste nieuws over het tweede vliegveld van Nederland en verder tref je informatie aan over kiss & ride, kort en lang parkeren in en rondom het vliegveld, vliegtickets, taxi mogelijkheden, last minutevakanties en informatie over de bagage en uw reis vanaf Eindhoven airport. Tevens tref je er informatie aan over de bestemmingen vanaf Eindhoven en over de vliegmaatschappijen als Ryanair en Transavia.

Redactie airport-eindhoven

Terminal Eindhoven Airport

Het team/ redactie van Airport-Eindhoven is afkomstig uit Eindhoven en weet waar men over praat. Wij bezoeken regelmatig de luchthaven om nieuwe foto’s te maken en volgen het nieuws rondom de luchthaven nauwlettend. Desondanks kan het voorkomen dat bepaalde zaken wijzigen zonder ons medeweten. Bezoek daarom altijd nog even de officiële website voor de actuele gegevens.

2 gedachten over “Over ons

  1. Binnen enkele dagen vlieg ik naar Bologna na een week ben ik terug en ga meteen vliegen naar Dublin. Is er een mogelijkheid voor bagage bewaring op het vliegveld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven