Luchtvaartmaatschappijen Eindhoven Airport

Eindhoven Airport heeft diverse luchtvaartmaatschappijen onder haar hoede die het gehele jaar door vele bestemmingen aandoen. Het betreft zowel vakantiecharters als lijndiensten. De luchthaven van Eindhoven blijft groeien, zowel qua bestemmingen als vliegbewegingen. Hieronder staat een overzicht van de luchtvaartmaatschappijen die Eindhoven als vaste waarde hebben opgenomen in hun aanbod.


Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen vanaf Eindhoven Airport?

Wizz Air

Vliegen met Wizz Air vanaf Eindhoven, dat kan! Wizz Air is een jonge maatschappij met zeer herkenbare vliegtuigen. Het roze en paars gekleurde vliegtuig valt direct, zowel op de grond als in het luchtruim. In 2004 werd de eerste vlucht uitgevoerd vanuit Katowice. Wizz Air heeft 21 bases in het oosten van Europa. Vanuit daar worden vluchten over zo’n 360 routes verzorgd.

Meer informatie: klik hier

Transavia

Vliegen met Transavia vanaf Eindhoven, dat kan! Transavia.com is een echte Nederlandse luchtvaartmaatschappij met een duurzaam hoofdkantoor op Schiphol-Oost (TransPort). Transavia staat bekend als low cost maatschappij met zeer frequente dienstregeling en een zeer ruim aanbod aan mooie bestemmingen. Transavia bestaat ruim 40 jaar en is hiermee een vaste waarde op vele luchthavens.

Eindhoven Airport luchtvaartmaatschappijen

Meer informatie: klik hier

TUI / TUI Fly België

Reisorganisatie TUI richt zich op vakantiebestemmingen, waarbij de focus ligt op reisdoelen in Zuid-Europa en dan met namen in Spanje. TUI heeft een uitstekende naam op het gebied van vakantiereizen en is daarom een luchtvaartmaatschappij die met open armen wordt ontvangen in Eindhoven.

Meer informatie: klik hier


Ryanair

Vliegen met Ryanair vanaf Eindhoven, dat kan! Ryanair staat symbool voor de prijsvechters die de luchtvaartsector op zijn kop heeft gezet. Met simpele vluchten zonder poespas wisten zij snel een flinke markt te veroveren van reizigers die niet veel wensen hadden en vooral snel en goedkoop van A naar B wilden. Ryanair bestaat toch al 30 jaar (sinds 1985) en biedt al vluchten aan vanaf enkele tientjes.

Meer informatie: klik hier

Corendon

Vliegen met Corendon vanaf Eindhoven, dat kan! Corendon is op de eerste plaats een reisorganisatie die ruim 650.000 reizigers binnen en buiten Europa ondersteunt. In 2005 heeft Corendon haar eigen luchtvaartmaatschappij opgericht. Jaarlijks vervoert Corendon Airlines ruim 2,5 passagiers naar 143 luchthavens, verdeeld over 28 landen. Antalya is de oorspronkelijke thuisbasis, maar in 2011 is de Nederlandse tak toegevoegd, genaamd Corendon Dutch Airlines.

Meer informatie: klik hier

Vueling (niet meer)

Deze Spaanse prijsvechter groeit snel. Deze luchtvaartmaatschappij komt uit dezelfde ‘stal’ als Iberia en British Airways. Vueling richt zich op vluchten van en naar het Iberisch schiereiland, waar Spanje en Portugal toe behoren. Vueling onderscheidt zich door reizigers van en naar Spanje te vervoeren en bovendien uitgebreide mogelijkheden biedt om snel en goedkoop door te reizen naar andere en kleinere luchthavens in Spanje en Portugal.

Meer informatie: klik hier

Pobeda Airlines

Pobeda Airlines is een jong dochterbedrijf van Aeroflot met een jonge vloot van een twintigtal Boeings 737-800. Vanaf Eindhoven biedt deze maatschappij sinds eind 2018 vluchten aan naar Moskou en worden doorverbindingen aangeboden naar tal van andere grote steden in Rusland.

Meer informatie: klik hier

Contact opnemen met Eindhovense luchtvaartmaatschappij

Aegean: (+30) 210 6261000

Corendon: 023 – 7510606

Laudamotion: 0900 0401396

Pegasuw: 020-2626924

Ryanair: +31 858 880 801

SunExpress: 020-8110777

Transavia: 020 2146032

TUI: 088 – 088 58 85

TUI Fly België: +32 70 22 00 00

Wizz Air: 0900 3637385

Bestemmingen vanaf Eindhoven Airport

Alle luchtvaartmaatschappijen gezamenlijk bieden een breed aanbod bestemmingen aan voornamelijk binnen Europa. Sinds een tijdje worden ook intercontinentale vluchten aangeboden.

Een kijkje nemen op de luchthaven van achter het scherm? Bekijk dan deze video. Hierop komen de meeste maatschappijen voorbij.

Eén gedachte over “Luchtvaartmaatschappijen Eindhoven Airport

  1. Dat is wel goed voor een kleine vliegveld n het land met wat maatschappijen maar ik een Duitse maatschapij gemist daar een tip voor doe ook de matschapijen van de buurlanden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index