Eten & drinken op Eindhoven Airport

Waar kun je op vliegveld eten en drinken halen of kun je even rustig zitten alvorens je vlucht vertrekt. Op Eindhoven Airport is er een gevarieerd aanbod aan horeca gelegenheden te vinden, voor ieder wat wils en voor elk moment van de dag.

Wat zijn de mogelijkheden qua eten en drinken voor de controle?

Vliegveld Eindhoven is de laatste jaren sterk verbeterd met horeca en eetgelegenheden voor de incheck/ controle. Op dit moment vind je er:

Restaurant La Place met panoramaterras

Dit sfeervolle restaurant op de eerste verdieping heeft alles wat je wenst wanneer je je op de luchthaven bevindt. La Place is een Nederlandse keten van restaurants. Reizigers kunnen er terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ook voor een drankje of een klein hapje kun je hier terecht. In het ruim opgezette zitgedeelte is een mooi uitzicht over de hal. In de hoek van de ruimte zijn allerlei speeltoestellen voor de kinderen te vinden.

Ook kun je gemakkelijk het panoramaterras op. Hier kun je gezellig zitten in de openlucht en kijken naar aankomende en vertrekkende vliegtuigen van verschillende maatschappijen. Ook is er een loungebar die sfeervol en rustiek is ingericht. Dit is een mooie plek om lekker tot rust te komen of met collega’s of zakenrelaties te zitten.

Starbucks Coffee

Een heerlijke reis begint met een goeie kop arabica koffie. Wereldwijd is Starbucks een ware publiekstrekker. Sinds 1971 is deze koffieretailer actief. Inmiddels zijn de popualire koffiebars over de gehele wereld te vinden, zo ook op Eindhoven Airport.

AH to go

Heb je geen tijd om te zitten dan is de Albert Heijn to Go een goede uitvinding. Verse producten zoals je gewend bent van de supermarkt AH.

Na de controle

Heb je bagagecontrole gehad dan vind je na de controle ook nog diverse mogelijkheden:

UPstairs bar

De naam zegt het al. Eveneens op de eerste etage van de luchthavenhal is de Upstairs bar te vinden die ook dien als restaurant van Tulip Inn Eindhoven Airport. Deze hippe locatie biedt onder meer een heerlijk ontbijtbuffet, een all-in diner en allerlei hapjes en drankjes. Upstairs is ook toegankelijk als u niet in het hotel overnacht. Deze prachtige locatie is tevens inzetbaar voor een feestje of bedrijfsborrel. Elke vrijdag is het happy hour bij Upstairs.

Cloud Club airport

Cloud Club is een sfeervolle cafetaria. Geniet van koffie of thee, broodjes en meer.

Starbucks

Ook nadat je door de security bent gegaan, kun je bij Starbucks Eindhoven airport terecht voor een lekker kopje koffie of thee.

6 gedachten over “Eten & drinken op Eindhoven Airport

 1. Hallo Hr. Mevr,

  Mijn zus en zwager komen 8 augustus aan op Eindhoven airport.
  Mag ik als ik ze ophaal gebruik maken van het panorama terras .
  Mvg William ,

  1. Hoi William,

   De organisatie van Eindhoven Airport heeft aangegeven alleen reizigers toe te laten in de terminal. Ophalen en afscheid nemen kan op het plein voor de terminal. Het is dus op dit moment niet toegestaan om naar het panorama terras te gaan. De situatie kan echter dagelijks wijzigen.

    1. Voor de horeca op de luchthaven gelden dezelfde regels als in de rest van Nederland. Op het moment van dit bericht zijn alle horecagelegenheden dus gesloten. Er zijn wel mogelijkheden voor take away bij onder meer MacDonalds en de koffiebars.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven