Direct boeken

Direct boekenTegenwoordig kunt u alles via internet regelen. Een reis boeken vanaf Eindhoven Airport kunt heel gemakkelijk thuis doen, zodat u onbezorgd naar de luchthaven van Eindhoven Airport vertrekt. Maar dat is niet het enige. Wat kunt u thuis al voorbereiden?


Parkeerplaats reserveren
Komt u met eigen vervoer naar het vliegveld van Eindhoven Airport? Dan is het raadzaam om van te voren een parkeerplaats te boeken. Dan weet u zeker dat uw auto veilig staat op een parking van de luchthaven. Eindhoven Airport beschikt over diverse parkings. Daarnaast zijn er ook diverse private aanbieders actief. Klik hier om direct een parkeerplaats te reserveren op het officiële parkeerterrein van Eindhoven Airport of ga naar de pagina over goedkoop parkeren.

Naar de luchthaven

Vervoer naar de luchthaven regelen
Besteedt u het vervoer liever uit? Ook dat is natuurlijk mogelijk. U kunt kiezen voor de diverse opties die het openbaar vervoer biedt of u laat zich ophalen door één van de speciale airport shuttle diensten. Een overzicht van de mogelijkheden vindt op de pagina over vervoer naar de luchthaven.

Ticket boeken
Luchtvaartmaatschappijen maken het natuurlijk mogelijk om al thuis uw vliegtickets te bestellen. Ook is het een optie om op de luchthaven een reis te boeken. In dat geval bent u wel afhankelijk van de beschikbaarheid. Een ticket bestellen voor een vlucht naar een bestemming vanaf Eindhoven Airport is mogelijk via het speciale reisbureau van de luchthaven (klik hier) of via diverse internetaanbieders van goedkope vliegtickets.

Stoel reserverenStoelen reserveren
Tegenwoordig is het ook mogelijk om de plaats in het vliegtuig al vooraf te bepalen. Zit je graag aan het raam of aan het gangpad, bij de nooduitgang, voorin of achterin het vliegtuig? Nadat je je ticket hebt geboekt kun je bij de meeste maatschappijen, soms tegen meerprijs, een stoel reserveren op je favoriete plek. Informeert u bij de betreffende maatschappij naar de mogelijkheden.


Thuis inchecken
Heeft u uw reis geboekt en bent u klaar voor vertrek? Leest u dan nauwkeurig de boekingsinformatie over de inchecktijd. Op luchthavens worden strakke regels gehanteerd. Voor vakantiecharters en lijndiensten wordt geadviseerd om twee uur voor vertrek aanwezig te zijn en direct in te checken bij een incheckbalie. De betreffende balie is geopend tot 40 minuten voor vertrek. Bij diverse maatschappijen wordt de mogelijkheid geboden om thuis al in te checken. Informeert u bij de betreffende maatschappij naar de mogelijkheden.

Eindhoven Airport Tulip InnHotel boeken
Bent u op zoek naar een hotelovernachting op de luchthaven in Eindhoven of op uw plaats van bestemming? Dan kunt u natuurlijk kiezen voor een pakketreis, waarbij de transfer van en naar de luchthaven, reis, verblijf en eventueel maaltijden zijn inbegrepen. U kunt natuurlijk ook alles los boeken.

Op Eindhoven Airport is een Tulip Inn Hotel gesitueerd. In de nabijheid vindt u tevens Hotel De Moriaan. Via de volgende link gaat u naar een volledig overzicht van hotels in Eindhoven.

Eén gedachte over “Direct boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven