P1 Eindhoven Airport – Gold Parking

Op P1 kunt u kiezen tussen Kiss & Ride, kort parkeren en lang parkeren. Tevens is dit de enige parkeerplaats waar elektrische auto’s kunnen worden opgeladen middels één van de Greenflux oplaadmogelijkheden. U kunt hier ook uw auto parkeren. Invalidenparkeerplaatsen vind je naast de liften op de 2e, 3e en 4e verdieping van de parkeergarage. Op P1 parkeert u uw auto voor de deur direct langs Eindhoven Airport! Je kunt er terecht voor Kiss & Ride, kort parkeren en lang parkeren.

P1 is de enige parkeerplaats waar je elektrische auto’s kunt opladen. U kunt hier ook uw auto parkeren. 2e verdieping, 3e verdieping, 4e verdieping
In deze parkeergarage vindt u gehandicaptenparkeerplaatsen.

Contactloos in- en uitstappen kan door middel van kentekenherkenning. Na het lezen van uw kenteken gaat de slagboom automatisch open. Je parkeert je eigen auto, dus je hoeft de sleutels niet te overhandigen. Je hoeft dus niet te wachten op een shuttlebus of deze te delen met anderen, en de (valet)chauffeur rijdt niet met je auto. Dit is een veilige parkeerplaats op Eindhoven Airport.

U parkeert de goedkoopste op P1 met parkeerreservering

P1 kan worden opgeladen

Met kentekenherkenning kunt u op het moment van reserveren contactloos in- en uitstappen

Voor vragen over parkeren kunt u terecht bij parkeerbeheer op de 1e verdieping van P1

De drive-thru-winkel van McDonald’s bevindt zich bij uitgang P1

P1 heeft hoogtebeperkingen. Auto’s tot 2.10 meter kunnen hier parkeren. Voor Kiss & Ride is dit tot een hoogte van 2.40 meter.

Wat is de route naar parkeerplaats P1?

P1 is goed bereikbaar. U kunt de volgende adresgegevens gebruiken om uw route naar Eindhoven Airport P1 te plannen:

Luchthaven Eindhoven P1

Luchthavenweg nr. 25

5657EA Eindhoven

Schuiven naar boven
Index