Disclaimer

De informatie op deze blog airport-eindhoven.com is alleen voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel alles in het werk wordt gesteld om de informatie actueel en correct te houden, kunnen we de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze blog niet garanderen. Elke actie die u onderneemt op basis van informatie op deze blog is volledig op eigen risico.

De inhoud van deze blog is niet bedoeld als professioneel advies op welk gebied dan ook. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional of specialist voor specifiek advies op maat van uw individuele omstandigheden. Wij wijzen elke verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid af voor eventuele gevolgen of schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze blog.

Deze blog kan links bevatten naar externe websites waarover wij geen controle hebben. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, privacypraktijken, veiligheid of betrouwbaarheid van deze externe sites. Toegang tot dergelijke links is op eigen risico.

Schuiven naar boven