Ophalen en wegbrengen weer mogelijk bij Eindhoven Airport

Ophalen wegbrengen Eindhoven Airport

Je geliefde een laatste knuffel geven of ophalen met een bosje bloemen en een ‘welkom thuis’-spandoek, het kan weer! De overheid heeft namelijk aangekondigd dat in ons land weer diverse coronamaatregelen worden versoepeld. Ook Eindhoven Airport kan daardoor enkele maatregelen versoepelen. Zo wordt de luchthaventerminal vanaf zaterdag 25 september ook weer opengesteld voor bezoekers, ophalers en wegbrengers. Erg prettig voor alle reizigers en hun naasten. Ook is het in de terminal dragen van een mondkapje voor reizigers vanaf 13 jaar alleen nog verplicht vanaf de prescan, het gebied waar alleen reizigers en medewerkers mogen komen.

1,5 meter

De hygiënemaatregelen: handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog, geen handen schudden en bij klachten thuisblijven en je laten testen bij de GGD blijven van kracht. Dit zijn de basisregels die het kabinet handhaaft. Hoewel de overheid de maatregel 1,5 meter afstand bewaren heeft afgeschaft, verzoekt Eindhoven Airport reizigers, bezoekers, ophalers en wegbrengers dit toch zo veel mogelijk te doen. De luchthaven faciliteert dit zo goed mogelijk.

Met deze versoepelingen vervalt de op 15 juni 2020 ingestelde beperking van de toegankelijkheid van de terminal en de verplichting om overal op Eindhoven Airport een mondkapje te dragen (vanaf 13 jaar). 1 jaar en 3 maanden na dato is het eindelijk weer wat leuker geworden op de luchthaven, want ophalen en wegbrengen is toch altijd een speciaal moment. Dat doe je liever bij de gate dan buiten op de parkeerplaats.

Ophalen en wegbrengen weer mogelijk bij Eindhoven Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven