Site pictogram Eindhoven Airport

Ophalen en wegbrengen

Indien je iemand wilt ophalen of wegbrengen bij Eindhoven Airport dan kun je gebruik maken van Kiss & Ride. De term zegt het al, je kunt iemand afzetten en vervolgens kosteloos weer het parkeerterrein verlaten. Je hebt hiervoor 10 minuten de tijd om iemand af te zetten en afscheid te nemen. Kiss & Ride wordt vooral gebruikt om mensen weg te brengen.

Dit is de locatie van Kiss & Ride bij de luchthaven.

Ophalen reizigers vliegveld Eindhoven

Wil je reizigers ophalen dan kun je je auto parkeren bij Kort Parkeren direct gelegen tegen de luchthaven. Wanneer je het hoofdgebouw van Eindhoven Airport binnenloopt kun je met de trap of roltrap omhoog. Vervolgens kun je in het restaurant wachten tot dat je geliefde, familie of kennissen landen met het vliegtuig. Je kan ook buiten wachten. Je hebt hier een prachtig zicht op de start- en landingsbaan van Eindhoven Airport.

Vragen of opmerkingen over parkeren bij Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven.com is een onafhankelijke, informatieve website over de luchthaven Eindhoven Airport. Er is geen relatie met de organisatie van de luchthaven, de exploitanten van diverse parkeerterreinen of luchtvaartmaatschappijen. Vragen of opmerkingen over de faciliteiten op en nabij het vliegveld kunt u richten aan het bedrijf dat verantwoordelijk voor de diensten/producten die u afneemt.

Wij krijgen regelmatig vragen over de parkeermogelijkheden en tarieven. Wij adviseren u om u goed voor te bereiden door de parkeerplaats te zoeken die het best past bij uw wensen en ook ter plaatse goed te controleren welke tarieven per tijdvak worden gehanteerd.

Mobiele versie afsluiten