Tulip Inn hotel bij Eindhoven Airport breidt flink uit

Tulip Inn Eindhoven Airport wordt uitgebreid met ruim 370 m². Vanaf 1 oktober 2023 neemt het hotel het Business Center en Sky Lounge over van Eindhoven Airport. Het gaat goed met de zaken in Eindhoven, met toegang tot meer dan 70 internationale bestemmingen, goed ingerichte conferenties of vergaderingen met uitzicht op de landingsbaan, waardoor het hotel een enorme boost krijgt op het gebied van MICE.

Tulip Inn Eindhoven Airport

Het Tulip Inn Eindhoven Airport kenmerkt zich door zijn unieke strategische ligging direct in de luchthaventerminal. Het is nu al mogelijk om te overnachten in één van de 120 kamers van dit moderne 3-sterrenhotel, maar vanaf 1 oktober is het ook mogelijk om conferenties, evenementen en congressen te organiseren voor maximaal 180 personen. Jacqueline Hompes, Manager Tulip Inn Eindhoven Airport: “Het zakencentrum is geheel vernieuwd. De Skylounge en vergaderruimtes, die plaats bieden aan maximaal 180 personen, zijn opnieuw ingericht met ander meubilair en stralen moderne luxe uit.”

Alles is mogelijk als het om gastenaantallen gaat. Er zijn twee kleine kamers van 42 vierkante meter en twee grote kamers van 84 vierkante meter. De laatste twee kunnen ook samengevoegd worden tot één grote kamer. Ideaal voor (product)presentaties of evenementen met veel bezoekers. Maar bijvoorbeeld ook personeelsbijeenkomsten of borrels behoren tot de mogelijkheden.

Het zakencentrum biedt zijn gasten een breder scala aan diensten en faciliteiten dankzij de bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto, privéparkeergelegenheid en de ligging vlakbij de Brainport van Eindhoven.

Tulip Inn hotel bij Eindhoven Airport breidt flink uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven