Hoe druk is het bij het vliegveld Eindhoven in de zomer van 2023?

Rondom de zomervakantie van 2023 gaan velen weer vliegen vanaf Eindhoven. Het zal in de maanden juni, juli en augustus dan ook extra druk zijn op de luchthaven. Wij geven hierbij enkele tips om het reizen zo aangenaam mogelijk te maken.

Tips tijden zomerdrukte van 2023

Tijdig aanwezig op luchthaven tijden zomerperiode

  • Zorg dat je 2,5 uur voor je vlucht op de luchthaven aanwezig bent. Het is niet nodig om eerder dan 2,5 uur aanwezig te zijn. Dan kunt u uw bagage niet inchecken en wacht u onnodig. Vlieg je vroeg in de ochtend? Houd er rekening mee dat de luchthaven om 04.30 uur opengaat.
  • Zorg ervoor dat je vanuit huis online hebt ingecheckt. Na het inchecken ontvangt u uw instapkaart die u nodig heeft om door de beveiliging te gaan.
  • Checkt u thuis online in en reist u met ingecheckte bagage? Sla bij aankomst op Eindhoven Airport de security-wachtrij over en ga naar de Drop & Go-balie aan de linkerkant van de terminal. Hier kunt u uw eigen bagagelabels printen en uw bagage afgeven.
    Heb je al online ingecheckt?
  • De veiligheidscontroles kunnen op dit moment druk zijn. Moet u nog inchecken of uw bagage inchecken? Ga eerst naar de incheckbalies in de terminal, zie hierboven. Schuif dan aan in de veiligheidswachtrij. Iedereen die vanaf Eindhoven Airport vertrekt, gaat door een veiligheidscontrole. Niet eerder dan 2,5 uur voor vertrek in de rij staan.
Hoe druk is het bij het vliegveld Eindhoven in de zomer van 2023?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven