Gevonden voorwerpen (lost & found)

Gevonden voorwerpenKoffer, handbagage of iets anders verloren tijdens de reis? Eindhoven heeft sinds deze zomer een nieuw systeem voor gevonden voorwerpen (lost & found). Het systeem kan via het internet worden benaderd en draagt de naam iLost. Het systeem is nieuw voor Eindhoven Airport en wordt door tal van organisaties gebruikt, waaronder ook pretparken, evenementenhallen en bioscopen.
Bagage snel inchecken Eindhoven Airport

Bagage verloren

Jaarlijks kiezen een paar miljoen reizigers (2015: 4,3 miljoen) voor een vliegreis van of naar het vliegveld Eindhoven Airport. Dan komt het wel eens voor dat er iets wordt verloren of vergeten. Dat is ontzettend vervelend. Voorheen meldde de rechtmatige eigenaar zich voornamelijk telefonisch om verloren bagage te claimen. Nu kan dat dus via internet door op iLost te controleren of het object is gevonden.

iLost is van Nederlandse makelij en verzorgt de registratie van het object, de communicatie met de eigenaar, biedt logistieke supprt en ook worden alle stappen vastgelegd in het logboek. Voor de luchthaven scheelt dit in de handling, voor de consument is het een ideale portal om snel het verloren goed te traceren en te claimen.

iLost, ophalen of laten bezorgen

De applicatie is in meerdere talen beschikbaar. Reizigers kunnen 24 uur per dag terecht op de website iLost.co. Verloren voorwerpen kunnen worden opgehaald op de luchthaven. Een reiziger die naar het buitenland is vertrokken heeft deze mogelijkheid natuurlijk niet. Daarom is het ook mogelijk om het pakket wereldwijd te laten bezorgen door een erkende koeriersdienst.

Schuiven naar boven
Index