Site pictogram Eindhoven Airport

Eten & drinken op Eindhoven Airport

Restaurant Eindhoven Airport

Overzicht vertrekhalWachten op je vlucht? Wachten totdat familie, vrienden of collega’s arriveren? Of gewoon lekker rondkijken op de actieve luchthaven van Eindhoven? Op Eindhoven Airport is er een gevarieerd aanbod aan horeca gelegenheden te vinden, voor ieder wat wils en voor elk moment van de dag.

Restaurant met panoramaterras

Dit sfeervolle restaurant op de eerste verdieping heeft alles wat je wenst wanneer je je op de luchthaven bevindt. In het buffetgedeelte is er ruime keus voor ontbijt, lunch en diner. Ook voor een drankje of een klein hapje kun je hier terecht. In het ruim opgezette zitgedeelte is een mooi uitzicht over de hal. In de hoek van de ruimte zijn allerlei speeltoestellen voor de kinderen te vinden.

Ook kun je gemakkelijk het panoramaterras op. Hier kun je gezellig zitten in de openlucht en kijken naar aankomende en vertrekkende vliegtuigen van verschillende maatschappijen. Ook is er een loungebar die sfeervol en rustiek is ingericht. Dit is een mooie plek om lekker tot rust te komen of met collega’s of zakenrelaties te zitten.

Upstairs

De naam zegt het al. Eveneens op de eerste etage van de luchthavenhal is de Upstairs bar te vinden die ook dien als restaurant van Tulip Inn Eindhoven Airport. Deze hippe locatie biedt onder meer een heerlijk ontbijtbuffet, een all-in diner en allerlei hapjes en drankjes. Upstairs is ook toegankelijk als u niet in het hotel overnacht.

Deze prachtige locatie is tevens inzetbaar voor een feestje of bedrijfsborrel. Elke vrijdag is het happy hour bij Upstairs.

 

Starbucks Coffee

Een heerlijke reis begint met een goeie kop arabica koffie. Wereldwijd is Starbucks een ware publiekstrekker. Sinds 1971 is deze koffieretailer actief. Inmiddels zijn de popualire koffiebars over de gehele wereld te vinden, zo ook op Eindhoven Airport.


 

Farm Food & Drinks

Op verschillende plekken op de luchthaven zijn kleine uitgiftepunten van Farm Food + Drinks te vinden. Hier kun je terecht voor eerlijke etenswaren en dranken van Brabantse bodem. Een kleine snack, een kwaliteitskoffie of een uitgebreide maaltijd van eigen bodem? Bij Farm Food & Drinks worden alle gerechten bereid en geserveerd door vakmensen die liefde voor hun werk uitstralen.

 

The Bar

The Bar is gevestigd op de eerste verdieping van de luchthaven met behulp van bierbrouwer Bavaria. Het concept is volgens de exploitant een combinatie van echt vakmanschap, kwaliteitsproducten, nauwe samenwerking en ondernemerschap met een warme uitstraling, waarbij streekproducten een belangrijke plek innemen.

 

Mobiele versie afsluiten