Ryanair: 1 dag grote kortingen

Ryanair vliegtuig
Ryanair ticket

Luchtvaartmaatschappijen doen er alles aan om reizigers weer het vliegtuig in te krijgen. Het is natuurlijk door het coronavirus tijden lang kommer en kwel geweest in de luchtvaartbranche. De Ierse prijsvechter Ryanair is een nieuwe prijsactie gestart, waarbij een tweede ticket voor de halve prijs wordt aangeboden. De aanbieding geldt alleen op woensdag 1 september en voor de voordeligste prijsklasse, waarbij op zijn laatst op 31 oktober moet worden gereisd.

Ryanair biedt wel vaker dergelijke prijsacties aan, waarbij tickets relatief voordelig te boeken zijn op een select aantal routes. In Nederland geldt de actie voor alle drie luchthavens waar Ryanair actief is: Schiphol, Eindhoven Airport en Maastricht Aachen Airport. Zo kan er al een reis worden gemaakt van Eindhoven naar Wenen voor 11 euro.

De actie omvat alleen de laagste tariefklasse, Value genaamd. Daarbij krijgen klanten alleen een zitplaats plus een klein stuk handbagage. Voor zaken als grote handbagage, ingecheckte koffers en stoelselectie moet worden bijbetaald.

Ryanair: 1 dag grote kortingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven