Kan het voordeliger dan taxfree?

Superwinkel Eindhoven Airport

Superwinkel Eindhoven AirportOp het vliegveld heb je altijd een goede deal dankzij taxfree shoppen, toch? Helaas, de laagste prijsgarantie, die veel winkels garanderen, is gebaseerd op de adviesverkoopprijs. Het kan dus heel goed zijn dat je die nieuwe jas of parfum goedkoper had kunnen kopen bij een lokale winkel of webshop.

 

De beste deals

De winkels op het vliegveld hebben over het algemeen een hoge huur te betalen. De locatie waar zij zitten is namelijk een toplocatie, hier komen dagelijks duizenden potentiële klanten hun winkel binnen lopen. Op je gemak én goedkoop winkelen doe je dan ook niet hier, maar bij een webshop. Zo betaal je bij Superwinkel.nl tot 75% minder voor een parfumflesje van bijvoorbeeld Lancome of Chloé. Wil je er zeker van zijn dat je niet te veel betaalt voor een product, dan check je het beste de prijs van het product online.

Optimaal koopgemak

Webshops groeien in populariteit . Niet zo gek natuurlijk, want als je eenmaal op het web zit, is het heel eenvoudig om de prijs van het product dat je wilt hebben te vergelijken. Zo kun je makkelijk vooraf controleren of je niet teveel betaalt.

Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om jouw bestelling te laten leveren zoals het jou uitkomt. Bij Superwinkel.nl worden artikelen die je vandaag besteld morgen al bij jou thuis geleverd. Maar je kunt er ook voor kiezen om het op je werk te laten bezorgen, of zelf op te halen bij een afhaallocatie. Wil je het thuis laten bezorgen maar op een specifieke dag? Dan selecteer je zelf de dag die voor jou het beste uit komt. Oh ja, verzendkosten betaal je niet bij een bestelling vanaf 30 euro. Zo kun je nog extra besparen.

Vanaf nu kun je jezelf de tijd gunnen. Je hoeft niet extra vroeg op het vliegveld te zijn om daar alle See Buy Fly aanbiedingen in te slaan. Die lekkere parfum zit al in je koffer en de tasverstuiver is ideaal voor in je handbagage. Zo loop je rustig naar je gate en kan jouw vakantie pas echt goed beginnen.

Kan het voordeliger dan taxfree?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index