Wizz Air gaat vliegen naar Lublin in Polen

Vliegen naar Polen

Eindhoven Airport luchtvaartmaatschappijenWizz Air heeft aangekondigd dat de luchtvaartmaatschappij van maart 2016 een nieuwe bestemming gaan aandoen vanaf Eindhoven Airport. De prijsvechter uit Hongarije zal wekelijks twee keer op de stad Lublin in het zuidoosten van Polen gaan vliegen. De vluchten zullen worden uitgevoerd door een Airbus A320.
Vliegen naar Polen

De luchtvaartmaatschappij is geen onbekende op Eindhoven Airport. Lublin is alweer de 17e bestemming voor Wizz Air vanaf Eindhoven. Wizz Air profileert zich nadrukkelijk als Oost-Europa specialist. Lublin is, na Warschau, Poznan, Gdansk, Wroclaw en Katowice de zesde bestemming in Polen vanaf Eindhoven.

Vliegen naar Polen

Populair voor zakelijke reizen en toeristen

De keuze voor Lublin lijkt een uitstekende zet van Wizz Air. Het is een stad met potentie voor zowel zakelijk vervoer als toeristisch. Lublin is in het oosten van Polen de belangrijkste stad. De stad wordt bovendien gezien als industrieel, cultureel, commercieel en wetenschappelijk centrum. De stad telt diverse universiteiten en heeft ook een mooi historisch centrum, waardoor Lublin ook voor toeristen aantrekkelijk is. De vluchten naar Lublin worden uitgevoerd op maandag en vrijdag. De eerste vlucht staat gepland op 25 maart 2016.

Vlucht boeken naar Polen? bekijk de laagste prijzen.

Wizz Air gaat vliegen naar Lublin in Polen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index