Wat te doen op Eindhoven Airport indien je vlucht vertraagd is?

Terminal Eindhoven Airport

Of je nu graag uren voor je vertrek op de luchthaven aanwezig wil zijn om zo zeker te weten dat je jouw vlucht niet mist, of omdat het vliegtuig weer eens vertraging heeft, je spendeert toch vaak tijd door op het vliegveld. Aangezien je deze tijd natuurlijk zo goed mogelijk wilt besteden hebben we een overzicht gemaakt van de verschillende dingen die je kunt doen op Eindhoven Airport. Zo hoeft jij niet rond te zwerven over de luchthaven bij een vertraging van je vlucht maar weet je de beste spots voor de verschillende behoeften.

Meivakantie vliegticket

Eten en drinken

Wil je graag vertrouwd even snel een broodje of iets te drinken halen bij de Albert Heijn, dan kun je terecht bij de AH to go op Eindhoven Airport. Dit is een ideale optie zonder te veel geld uit te geven en is natuurlijk ook ideaal om zo wat mee te nemen voor tijdens de vlucht!

Wil je liever ergens gaan zitten dan kun je bij La Place op de eerste etage terecht voor ontbijt, lunch en diner. The CloudClub is een ander gezellig selfservicerestaurant waar je lekker kan genieten van een verse maaltijd. Het je meer zin in fastfood dan is er tevens een McDonald’s aanwezig op de begane grond van de luchthaven.

Voor een lekker Brabants Bavaria biertje kun je terecht bij The Bar op de eerste etage van de vertreklounge. Bij Upstairs, de bar van Tulip Inn Eindhoven Airport kun je genieten van een drankje en tevens van een mooie uitzicht over de terminal van het vliegveld.

Nog even een lekkere warme kop koffie voor vertrek? Dan kun je uiteraard terecht bij Starbucks Coffee!

Starbucks Coffee Eindhoven

Winkels

Shoppen is natuurlijk de ideale bezigheid indien je vliegtuig weer eens vertraagd blijkt te zijn. Gelukkig zijn er tal van verschillende winkels op Eindhoven Airport te vinden zodat te wachttijd een stukje draaglijker wordt.

Bij Aviflora kun je allerlei verschillende typisch Nederlandse souvenirs vinden zoals tulpenbollen. Ideaal om je vrienden of familie in het buitenland mee te verrassen!

Is je tas of koffer aan vervanging toe? Dan kun je bij Before Take Off terecht voor een mooie nieuwe travelbag of koffer van vele verschillende merken.

Bij Fashion & Travel hebben ze een uitgebreid aanbod van verschillende reisartikelen en kleding. Perfect indien je je zwembroek vergeten bent of graag nog een koptelefoon wilt voor tijdens de vlucht. Wil je jezelf lekker even verwennen dan is er geen betere winkel dan Rituals. Hier vind je verschillende heerlijke parfums en andere producten waarvan je helemaal gaat stralen!

Indien je graag iets te lezen wilt tijdens het wachten en de vliegreis dan helpen ze je bij AKO graag aan een goed boek of een leuk tijdschrift zodat je daarna lekker kan ontspannen ondanks de vertraging.

Hulp bij vertraging

Ondanks dat Eindhoven Airport genoeg te doen heeft is het natuurlijk erg vervelend als je vlucht vertraagd is. Gelukkig is er een wet van de Europese Unie die bepaald dat je recht hebt om een vergoeding indien dit gebeurd!

Indien je vlucht langer dan 3 uur vertraagd blijkt te zijn kun je een vergoeding voor de vertraging van de vlucht claimen. Je kunt dit natuurlijk zelf doen bij de desbetreffende luchtvaartmaatschappij alleen hou er wel rekening mee dat dit een lang administratief proces is. Je kunt daarom ook de hulp inroepen van een organisatie zoals AirHelp die hier veel ervaring mee hebben en het hele proces voor jouw regelen.

Wat te doen op Eindhoven Airport indien je vlucht vertraagd is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index