Vliegtickets Europese uitwedstrijden PSV

Voetbalreis Engeland
Voetbalreis Engeland

Voetbalreizen hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Hoe leuk is het om samen met vrienden of familie een korte trip naar het buitenland te boeken en dan een mooie, sfeervolle wedstrijd mee te pakken. Dit seizoen speelt PSV in de Europa League. Na de voorrondes in de Champions League (FC Basel) en de Europa League (Haugesund uit Noorwegen en Apollon Limassol uit Cyprus) heeft PSV nu de poulefase bereikt.

PSV in Europa

In een poule van vier teams wordt gestreden om een plaats in de knock out fase. De weg naar de finale en bovendien een rechtstreeks ticket naar de Champions League volgend seizoen. De snelste weg naar het miljoenenbal dus. Daarvoor moet allereerst worden afgerekend met drie ploegen, te weten Sporting Portugal (Lissabon, Portugal), LASK Linz (Linz, Oostenrijk) en Rosenborg BK (Trondheim, Noorwegen).

Is het mogelijk om een uitwedstrijd van PSV in de Europa League te bezoeken? Ja. De afstanden naar de uitwedstrijden zijn echter behoorlijk. De snelste manier om een speelstad te bereiken is per vliegtuig. Zijn de speelsteden ook goed bereikbaar vanaf Eindhoven Airport? Ten dele. Hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden.

Rosenborg BK – PSV
Donderdag 3 oktober om 21.00 uur
Speelstad: Trondheim, Noorwegen
Bereikbaarheid: er is geen rechtstreekse vlucht vanaf Eindhoven Airport naar Trondheim. De supportersvereniging van PSV organiseert geen reis.

LASK Linz – PSV
Donderdag 7 november om 18.55 uur
Speelstad: Linz, Oostenrijk
Bereikbaarheid: er is geen rechtstreekse vlucht vanaf Eindhoven Airport naar Linz. De dichtstbij zijnde luchthaven is Salzburg. Vanaf hier is Linz bereikbaar per trein binnen circa 1 uur. Het is momenteel nog niet bekend of de supportersvereniging van PSV een georganiseerde reis verzorgt.

Sporting Portugal – PSV
Donderdag 28 november om 21.00 uur
Speelstad: Lissabon, Portugal

Bereikbaarheid: vanaf Eindhoven Airport zijn er rechtstreekse vluchten naar Lissabon. Bovendien is dit de topper in deze poule. De heenwedstrijd in Eindhoven werd eerder gewonnen met 3-2. Waarschijnlijk wordt in Lissabon de winnaar van de poule bekend. Bovendien is Lissabon een erg leuke stad om te bezoeken. Ga jij mee naar deze zonnige Portugese stad voor de topper in groep D?

Direct tickets boeken

Vliegtickets Europese uitwedstrijden PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven