Vijf verrassende zonnige reisbestemmingen

marseille

Vakantie naar een zonnige bestemming? Vanaf Eindhoven Airport kun je vliegen naar populaire en verrassende zonbestemmingen. Zo kun je kiezen voor zomerse vluchten naar bijvoorbeeld de Algarve (via Faro), de Spaanse costa’s, Egypte of de Griekse eilanden. Wil je een keer iets anders? Kijk dan eens naar deze gave (city)trips.

Málaga

malaga

In het zuiden van Spanje, in Andalusië ligt Málaga. Het is de zesde stad van Spanje. Het is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en staat bekend om haar Spaanse culinaire specialiteiten en prachtige architectuur. Bovendien is het de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de Costa Del Sol en badplaatsen zoals Torremolinos, Marbella en Fuengirola.

Porto

porto

Aan de Atlantische Oceaan ligt de op één na grootste stad van Portugal: Porto. In 2001 werd deze geweldige stad uitgeroepen tot Culturele Hoofdstad van Europa, samen met Rotterdam. De havenstad moet absoluut op de wishlist staan als je wilt genieten van zon, cultuur en culinaire hoogstandjes. De stad is de bakermat en trotse thuisbasis van de port (portowijn).

Brindisi

brindisi

In de zuidelijke hak van de Italiaanse laars ligt de stad Brindisi. Waar de meeste Nederlandse vakantiegangers met de auto (eventueel met caravan) naar de noordelijke regio’s gaan mag Brindisi eigenlijk niet ontbreken op het wensenlijstje. Waarom? Het zuiden van Italië is niet te vergelijken met het Italië dat ‘wij’ kennen van het toeristische noorden. Niet voor niets is deze regio enorm populair onder de Italiaanse bevolking.

Marseille

marseille

Marseille heft werkelijk een fantastische ligging. Behalve de prachtige stad is het achterland werkelijk fenomenaal. De Middellandse zee, de kustlijn van de Côte d’Azur, achterliggende provincies zoals de Ardèche en de Provence en steden zoals Nice en Monaco op een steenworp afstand.  

Tel Aviv

tel aviv

Ooit wel eens aan Israel gedacht als vakantiebestemming? Vanaf Eindhoven Airport is deze metropool al lange tijd bereikbaar. Wat je niet zou verwachten is dat Tel Aviv (naast veilig) een homovriendelijke stad is. Wat ook onbekend is, is dat het een gewaardeerde strandbestemming is met 12 kilometer zandstrand. Bovendien ben je binnen 3 kwartier bij de dode zee en in Jerusalem.

Direct je favoriete bestemming boeken

Vijf verrassende zonnige reisbestemmingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index