Victoria’s Secret opent winkel op Eindhoven Airport

Victoria's Secret Eindhoven

Victoria's Secret EindhovenOp Eindhoven Airport verschijnt binnenkort een nieuwe winkel van internationale faam. Op donderdag 13 april aanstaande wordt de Amerikaanse modezaak Victoria’s Secret geopend in de aankomst- en vertrekhal van het Eindhovense vliegveld. De winkel zal officieel geopend worden voor bezoekers en reizigers tussen 13.00 en 15.00 uur.




Filialen in Eindhoven en Amsterdam

Voor Nederland is dit de derde winkel van het internationaal bekende modemerk Victoria’s Secret. Ideaal aan dit filiaal is dat de winkel voor iedereen vrij toegankelijk is, want deze bevindt zich voor de douane poortjes in de openbare hal van de luchthaven. De twee andere filialen van het bedrijf bevinden zich in de hoofdstad van Nederland. Daarvoor is dus een reisje naar Amsterdam nodig. Er is een filiaal in Amsterdam centrum en op vliegveld Schiphol.

Het bedrijf uit de Verenigde Staten is gestart in 1977 en heeft momenteel zo’n 100.000 werknemers. Het merk is bekend en groot geworden met de verkoop van lingerie en cosmetica. In Eindhoven wordt een beautystore geopend, inclusief een pantybar en een groot aanbod aan cosmetica en beauty artikelen.

Victoria’s Secret opent winkel op Eindhoven Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven