Transavia gaat vaker vliegen naar Kopenhagen en Barcelona

Vliegen Transavia in Eindhoven

Transavia gaat in het voorjaar van 2016 de frequentie verhogen van vluchten naar Kopenhagen en Barcelona. Transavia is de prijsvechter van Air France-KLM en heeft de ambitie om te groeien. Niet alleen vanaf Eindhoven. Ook Schiphol en Rotterdam mogen rekenen op meer vluchten.

Transavia bestemmingen

Vanaf het voorjaar gaan de plannen in. Uit de zomerdienstregeling van de luchtvaartmaatschappij blijkt dat er 450.000 stoelen extra beschikbaar zijn. Dit betekent een groei van maar liefst 6%. Hierbij wordt vooral ingezet op bestemmingen die ook voor zakelijk vliegverkeer populair zijn.


De afgelopen jaren bleven de cijfers van Transavia stabiel. Air France bleef wel stappen maken en Transavia volgt de Franse zuster nu. De Nederlandse maatschappij heeft eerst een kostenreductie doorgevoerd. Volgens directeur Mattijs ten Brink opent dat nu de deur om te groeien, die met name wordt ingezet voor ruimere vertrektijden voor zakelijke reizigers. Het bedrijf heeft de ambitie om in vijf jaar tijd te groeien van 6,5 naar 10 miljoen reizigers per jaar.

Vliegen Transavia in Eindhoven

Het vluchtaanbod naar de Spaanse provincie Catalonië groeit flink. Ryanair vliegt naar Reus en Girona. Vueling gaat vanaf april vier maal per week naar Barcelona vliegen en nu kiest dus ook Transavia voor meer vluchten.
Direct een vlucht boeken.

Transavia gaat vaker vliegen naar Kopenhagen en Barcelona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven