Nieuw horeca concept The Bar geopend

The Bar vliegveld Belvedair
The Bar vliegveld Belvedair
Foto: belvedair.eu

Het verblijf op Eindhoven Airport wordt steeds een beetje leuker. Waar voorheen een eenvoudige aankomst- en vertrekhal beschikbaar was waar je snel het vliegtuig in en uit kon, is er nu steeds meer te beleven op de luchthaven. Dat is wel zo prettig aangezien je toch tijdig aanwezig moet zijn om in te checken.
Vakmanschap en streekproducten bij The Bar

Eindhoven Airport krijgt een metamorfose met onder meer een nieuwe parkeergarage, extra winkels en faciliteiten. En zo ook meer horeca. Zo kunnen reizigers van het Eindhovense vliegveld vanaf nu terecht bij een nieuw horecaconcept genaamd The Bar. De nieuwe horecagelegenheid is een idee van horecagroep Vermaat en Belvedair. Laatstgenoemde is één van de exploitanten van het luchthaven gebied.

The Bar vliegveld
Foto: belvedair.eu

 

The Bar is gevestigd op de eerste verdieping van de luchthaven met behulp van bierbrouwer Bavaria. Het concept is volgens de exploitant een combinatie van echt vakmanschap, kwaliteitsproducten, nauwe samenwerking en ondernemerschap met een warme uitstraling, waarbij streekproducten een belangrijke plek innemen. Naast The Bar is ook een nieuw La Place restaurant geopend en in april opent een nieuwe Starbucks koffiebar de deuren.

Nieuw horeca concept The Bar geopend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven