Snel bagage inchecken Eindhoven Airport

Bagage snel inchecken Eindhoven Airport

Bagage snel inchecken Eindhoven AirportOp Eindhoven Airport is het sinds kort mogelijk om zeer snel zelf je koffer in te checken. Dit scheelt weer een extra handeling (en voor velen een extra irritatie) tijdens de reis. Het systeem heet Drop & Go en is te gebruiken bij vluchten van de luchtvaartmaatschappijen Ryanair en Transavia vanaf Eindhoven Airport.


Bagage inchecken Eindhoven Airport

Bagage inchecken met Drop & Go is ontzettend gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Om dit te kunnen doen, zijn de volgende zaken belangrijk:

  • De vlucht wordt uitgevoerd door Ryanair of Transavia
  • U bent via internet (online) ingecheckt
  • De boarding card heeft u uitgeprint en neemt u mee naar de luchthaven
  • U heeft bagage bij u die u in het ruim van het vliegtuig wilt laten plaatsen (niet mogelijk voor handbagage)


Bestemmingen vanaf Eindhoven AirportAangekomen op de luchthaven plaatst u de bagage op de band en scant u de meegenomen boarding card. Vervolgens wordt automatisch het kofferlabel geprint dat u direct aan uw koffer bevestigt volgens de instructies op de sticker. De koffer wordt nu automatisch ingecheckt en een afgiftebewijs wordt voor u geprint.

Eindhoven Airport is een regionale luchthaven met een ruim aanbod bestemmingen. Toch staat het vliegveld bekend om kleinschalig. Dit biedt voordelen, zoals korte loopafstanden, eenvoudig parkeren en korte wachttijden. Nu ook het inchecken van de bagage versneld verloopt is dit nog een extra reden om te vliegen vanaf het vliegveld van Eindhoven.

Meer informatie is te vinden op de pagina www.dropgo.nl.

Snel bagage inchecken Eindhoven Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven