Ryanair bevestigt nieuwe bestemmingen

Ryanair ticket

Ryanair ticketRyanair gaat flink uitbreiden op Eindhoven Airport. De prijsvechter heeft maar liefst negen nieuwe bestemmingen aangekondigd en spreekt hiermee haar vertrouwen uit in de continu groeiende Brabantse luchthaven. De nieuwe bestemmingen zullen vanaf het najaar van 2017 bereikbaar zijn. Ook wordt de frequentie opgeschroefd van diverse bestaande bestemmingen.
Nieuwe bestemmingen

Een reis boeken? Hieronder de nieuwe bestemmingen op een rijtje:

  • Aarhus, Denemarken: de tweede stad van Denemarken staat bekend als The City Of Smiles en staat bekend als een heerlijke vakantiebestemming, waar cultuur, ontspanning, sfeer, natuur en architectuur gecombineerd worden.
  • Edinburgh, Schotland: de hoofdstad van Schotland is na Glasgow qua grootte de tweede stad van het land. In deze typische Schotse stad is het parlement gevestigd en kent een oud en nieuw stadscentrum.
  • Milaan-Malpensa, Italië: Milaan staat bekend als de modestad van Italië. Milaan is de tweede stad van het land en ligt in het noorden. Naast mode is ook sport hier erg belangrijk. Voorbeelden zijn San Siro (de thuisbasis van AC Milan en Internationale), Monza (Formule 1 circuit) en de wielerwedstrijd Milaan-San Remo.

Milaan Ryanair

  • Oradea, Roemenië: Oradea bevindt zich in het uiterste westen van het land, nabij de grens met Hongarije. De stad telt zo’n 140.000 inwoners. Naast een bezoek aan het centrum, dat historisch gezien diverse stijlen kent, is een uitstapje naar Hongarije ook zeker de moeite waard.
  • Praag, Tsjechië: Praag is een ware must-see. Het is dan ook ideaal om met een korte vlucht een stedentrip te doen naar de klassieke hoofdstad van Tsjechië. Praag behoort tot de mooiste steden van Europa en het centrum staat geheel terecht op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
  • Rabat, Marokko: de hoofdstad van Marokko ligt aan de westkust van het land, aan de Atlantische Oceaan. Het centrum staat op de UNESCO-erfgoedlijst. Rabat is een fantastische stad om kennis te maken met de Marokkaanse cultuur en historie.

Rabat Ryanair

  • Tanger, Marokko: in de noordelijke punt van Marokko, aan de Straat van Gilbraltar, ligt Tanger, één van de oudste steden van het land en is nog een periode in handen geweest van de Romeinen. Commercieel gezien is Tanger afhankelijk van industrie en toerisme.
  • Thessaloniki, Griekenland: in het noordoosten van Griekenland ligt Thessaloniki, na Athene de tweede stad van het land en gelegen aan de Egeïsche Zee. De stad heeft een rijke historie met onder meer Turkse en Romeinse invloeden. In het centrum zijn diverse monumenten die op de erfgoedlijst staan.
  • Valencia, Spanje: Valencia is een heerlijke stad in het zuidoosten van Spanje. De stad is populair vanwege de combinatie van cultuur, heerlijk eten en strandvakantie. De stad is gelegen aan de Costa Del Azahar en is ook populair onder buitenlanders die graag de Spaanse taal snel willen leren.

Valencia Ryanair

Extra vluchten

Naast deze mooie, nieuwe bestemmingen verhoogt Ryanair ook het aantal vluchten naar bestaande bestemmingen. Vanaf komende winter vliegt Ryanair zes keer per week naar Manchester (Engeland), vijf keer per week naar Madrid (Spanje), vier keer per week naar Sofia (Bulgarije) en drie keer per week naar Marrakesh (Marokko). Ryanair biedt straks, inclusief de nieuwe plaatsen, 42 bestemmingen aan.

Bekijk alle bestemmingen vanaf Eindhoven Airport

Ryanair bevestigt nieuwe bestemmingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index