ParkFlyRent: gratis parkeren bij Eindhoven Airport

Parkeren Eindhoven Airport

Parkflyrent parkerenParkFlyRent gaat vanaf maart haar diensten aanbieden nabij Eindhoven Airport. Het klinkt als een nieuw parkeerterrein, maar het concept is anders dan normaal. De parkeerder betaalt namelijk niets voor de parkeerplek. Het is zelfs mogelijk dat er geld mee wordt verdiend.

Airbnb voor auto’s

Het wordt ook wel airbnb voor de auto genoemd. ParkFlyRent is drie jaar geleden gestart bij Schiphol en dat is een groot succes geworden. Daarom heeft het bedrijf besloten haar diensten nu ook in Eindhoven te gaan aanbieden, omdat de luchthaven groeit en de parkeerbehoefte enorm stijgt.

Men hanteert een afwijkend parkeerconcept. Er zijn vijf parkeerplekken. Na parkeren probeert het bedrijf de auto te ‘matchen’ aan een potentiële huurder die zich heeft aangemeld op de website van ParkFlyRent. Op Schiphol wordt 70% van de auto’s verhuurd. Bij verhuur verdient de autobezitter gemiddeld zo’n 52 euro tijdens zijn reis.

ParkFlyRent is geen parkeerbedrijf

de initiatiefnemer heeft het voordeel dat het niet wordt gezien als parkeerbedrijf. Het is een maas in de wet. Er worden tenslotte geen parkeerplaatsen verhuurd. Om van de dienst gebruik te maken zijn er wel diverse voorwaarden. De auto mag niet ruiken naar huisdieren of sigaretten en mag maximaal 8 jaar oud zijn.

Tijdens de verhuurperiode is de auto allrisk verzekerd via ParkFlyRent en betaalt de huurder bovendien een borg van 1000 euro. Schades zijn er nauwelijks volgens het bedrijf, maar ook daar is een goede oplossing voor. Schades worden namelijk in de meeste gevallen opgelost voordat de autobezitter terug is. Zo niet, dan is vervangend vervoer geregeld.

Meer informatie over goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport

ParkFlyRent: gratis parkeren bij Eindhoven Airport

Eén gedachte over “ParkFlyRent: gratis parkeren bij Eindhoven Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index