Eindhoven Airport blijft official airport PSV

panoramaterras luchthaven

panoramaterras luchthavenEindhoven Airport en voetbalclub PSV hebben de samenwerking waarin de luchthaven geldt als official airport van de Eindhovense profclub verlengd. Indien mogelijk vliegen de profselectie, jeugdteams, staf, scouts en directie vanaf de luchthaven naar buitenlandse bestemmingen.
Privileges

Het official airport programma geeft PSV bij vliegreizen diverse privileges. Te denken valt aan een eigen check-in balie, parkeerplaatsen en beveiligde doorgang. PSV is op meerdere plekken op het vliegveld zichtbaar (o.a. in de terminal), waarmee de club op jaarbasis zo’n 5,7 miljoen reizigers verwelkomt op Eindhoven Airport.

Ook bevindt zich aan de buitenzijde van de luchthaven een teamfoto waarmee vakantiegangers op de foto kunnen. Ook worden reizigers die Eindhoven bezoeken verwelkomd door diverse PSV-legendes, die staan afgebeeld in de aankomsthal van Eindhoven Airport.

Tevredenheid

PSV geeft aan zeer tevreden te zijn over de samenwerking met Eindhoven Airport. Al meerdere jaren vliegen de sportteams vanaf Eindhoven Airport naar de meest uiteenlopende bestemmingen voor bijvoorbeeld wedstrijden, trainingskampen en toernooien.

Ook Eindhoven Airport is blij met de voortzetting van de samenwerking. De tweede luchthaven van Nederland is trots dat deze samenwerking werd verlengd. Het mes snijdt aan twee kanten. Er is bovendien een echte PSV beleving in de terminal en alle fans zien via verschillende PSV kanalen dat Eindhoven Airport de makkelijkste manier is om meer dan 80 bestemmingen te bereiken.

Eindhoven Airport blijft official airport PSV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index