Nieuwe bestemming: vliegen naar Napels

Napels vliegen

Napels vliegenNapels wordt vanaf april 2017 een nieuwe bestemming vanaf Eindhoven. De vluchten worden uitgevoerd door de prijsvechter Ryanair van Eindhoven Airport naar het vliegveld Napels Capodichino in Italië. Voor Eindhoven is deze grote havenstad in het zuidwesten van Italië (circa 190 kilometer onder Rome) een prachtige aanvulling op het bestemmingen aanbod.
Ryanair vluchten naar Napels

Eerder werd al aangekondigd dat vanaf april 2017 naar Bologna wordt gevlogen. Hiermee wordt het aanbod naar Italië aanzienlijk vergroot. In beginsel zal Ryanair twee vluchten per week aanbieden naar Napels, wekelijks op maandag en zondag. Napels is de derde stad van Italië met zo’n 1 miljoen inwoners. De schitterende havenstad is zeker een bezoek waard vanwege haar rijke geschiedenis, kunst, cultuur en wereldberoemde keuken. Napels heeft een eigen dialect dat zo ver van het Italiaans af ligt dat het eerder als unieke taal kan worden gezien, vergelijkbaar met het Catalaans en Fries.

Kijkend over het water zie je de wereldberoemde vulkaan Vesuvius liggen. De baai van Napels is een populaire bestemming, net als de unieke eilanden Procida, Ischia en Capri, gesitueerd aan de rand van de baai.  Napels is een succesvolle havenstad en de vierde economie van het land en een belangrijke havenstad in de Middellandse Zee. Zowel toeristisch als zakelijk gezien is deze bestemming dan ook een aanwinst voor Eindhoven Airport.

Nieuwe bestemming: vliegen naar Napels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven