Nieuwe bestemming: Oujda in Marokko

Oujda Marokko vliegen

Oujda Marokko vliegenJetairFly gaat vanaf 1 november 2016 vluchten aanbieden vanaf Eindhoven naar de stad Oujda in Marokko. Dat heeft de Belgische luchtvaartmaatschappij, lid van de groep TUI Travel PLC, bekend gemaakt. Voor Eindhoven Airport is dit de vierde stad in Marokko die met een rechtstreekse reis kan worden bereikt.

 

Vanaf genoemde datum zullen twee vluchten per week worden uitgevoerd, op dinsdag en op zondag. JetairFly zal gaan vliegen met een Boeing 737-700. Dit vliegtuig heeft een capaciteit van 148 zitplaatsen. Voor JetairFly is Oujda de tweede bestemming in Marokko vanaf Eindhoven.
Oujda Marokko

Oujda, levendige stad in het noorden van Marokko

Oujda is gelegen in het noordoosten van het land op slechts 15 kilometer van Algerije. Ook Spanje is vlakbij middels een korte overtocht over de Middellandse Zee. Dit maakt de stad tot een strategische locatie voor internationale handel en kent hierdoor ook zowel Europese en Arabische invloeden.

De stad telt circa een half miljoen inwoners. Toch kent het centrum niet de hectiek van een dergelijke grote stad. Er heerst een levendige en ontspannen sfeer en daardoor een prettig leefklimaat, zowel privé als zakelijk. Bovendien beschikt de stad over een belangrijk technologisch centrum genaamd Technopol. Dit maakt de verbinding met Eindhoven extra waardevol.

Direct een reis boeken naar Oujda, Marokko

Nieuwe bestemming: Oujda in Marokko

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven