Nieuwe bestemming: Moskou, de hoofdstad van Rusland

moskou vliegticket vlucht boeken

moskou vliegticket vlucht boekenMoskou staat vanaf 21 december 2018 op de bestemmingenkaart van Eindhoven Airport. De Russiche luchtvaartmaatschappij Pobeda Airlines gaat vanaf die datum rechtstreekse vluchten verzorgen tussen het Brabantse vliegveld en de Russische hoofdstad.

Moskou Vnukovo Airport en Pobeda Airlines

De luchthaven waarop gevlogen wordt heet Vnukovo Airport. Deze internationale luchthaven ligt 28 kilometer ten zuidwesten van Moskou en is één van de drie officiële vliegvelden. Qua grootte moet het Sheremetyevo Airport en Domodedovo voor zich dulden.

Pobeda Airlines gaat de vluchten van en naar Eindhoven uitvoeren met een Boeing 737-800 met een beschikbaarheid van 189 stoelen. De vluchten worden vier keer per week uitgevoerd. Pobeda Airlines is een jong dochterbedrijf van Aeroflot met een jonge vloot van 23 Boeings. Vanuit Vnukovo Airport biedt deze maatschappij doorverbindingen naar tal van andere grote steden in Rusland.

Moskou bezoeken

Met deze nieuwe bestemming wordt dus voor het eerste Rusland ontsloten vanuit Eindhoven. Een mooie, aansprekende bestemming die zeker de moeite waard is. De stad heeft tenslotte iets magisch over zich. De stad kent een rijke geschiedenis en telt 12 miljoen inwoners.

Unieke plaatsen om te bezoeken zijn onder meer het Rode Plein, het Kremlin, het Mausoleum van Lenin, Nationaal Historisch Museum en de Sint-Basiliuskathedraal. Op het gebied van sport is er ook veel te beleven. Zo zijn de herinneringen aan de Olympische Spelen nog goed zichtbaar, alsook het WK Voetbal 2018 (met twee stadions) en drie voetbalclubs die in de top van het Russische voetbal spelen: Spartak, Dinamo, en CSKA.

Hiermee is Moskou een zeer interessante bestemming om een keer te bezoeken en met de realisatie van de rechtstreekse vluchten is deze prachtige stad binnen handbereik.

Direct een vlucht naar Moskou boeken

 

Nieuwe bestemming: Moskou, de hoofdstad van Rusland

Eén gedachte over “Nieuwe bestemming: Moskou, de hoofdstad van Rusland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index