Freebird Airlines is een luchtvaartmaatschappij die vanaf april dit jaar gestart is met het uitvoeren van vluchten naar zuidoostelijke bestemmingen, anders gezegd: bestemmingen in de omgeving van Turkije. De Turkse maatschappij gaat chartervluchten uitvoeren naar Irak en Egypte.

Er worden vluchten uitgevoerd van/naar de plaatsen Erbil en Suleimaniya, gelegen in het Koerdische deel van Irak. Ook is het mogelijk om in de periode tot oktober vluchten te boeken met Freebird Airlines naar de Egyptische badplaats Hurghada. De vluchten naar genoemde bestemmingen worden eens per week uitgevoerd. Hiervoor wordt een Airbus A320 ingezet die beschikt over een capaciteit van 180 stoelen.

Informatie Freebird Airlines

Freebird Airlines is een relatief jonge, internationale charterluchtvaartmaatschappij die is opgericht in juni 2000 en heeft het hoofdkantoor in de Turkse stad Antalya. De fysieke thuisbasis voor de vloot is Istanbul (luchthaven Atatürk International) en maakt daarnaast gebruik van Antalya en Dalaman.

De maatschappij heeft circa tien Airbus A320-vliegtuigen. Freebird werkt sinds de oprichting regelmatig voor TUI Belgium voor het uitvoeren van chartervluchten. Ook verhuren ze regelmatig vliegtuigen aan andere maatschappijen, waaronder Onur Air.

Maak kennis met luchtvaartmaatschappij Freebird

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven