Taxfree shoppen
Taxfree shoppen

Het coronavirus houdt de wereld al enkele weken in de ban. Waar het zogeheten Covid-19 virus zich in beginsel alleen in China verspreidde, zijn er nu steeds meer ziektegevallen geconstateerd in Europa. Met name in Italië luidt men de noodklok. Wat betekent dat voor uw reis naar het buitenland?

In Europa is momenteel alleen Italië een risicogebied. Daarom geldt er een negatief reisadvies voor de provincies Lombardije, Veneto, Emiglia Romangna en Piëmonte. Actuele reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken: https://www.nederlandwereldwijd.nl/landen

Reisadvies Italië

Vliegen naar Italië blijft vooralsnog mogelijk. Luchtvaartmaatschappijen die vanuit de Nederlandse luchthavens naar het Italiaanse noorden en de regio Rome vliegen, hebben geen aanleiding om vluchten te annuleren. Dat hebben woordvoerders van Transavia en Ryanair laten weten. Wel worden de ontwikkelingen nauwlettend gevolgd en zijn de lijnen met overheidsdiensten kort.  

Enkele adviezen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen:

  • Regelmatig handen wassen
  • Hoesten en niezen in de binnenkant van de elleboog
  • Papieren zakdoekjes gebruiken om te snuiten
Coronavirus en vluchten naar risicogebieden

2 gedachten over “Coronavirus en vluchten naar risicogebieden

  1. Al die reclame waar de site van het vliegveld zeer onoverzichtelijk wordt en belangrijke info moeizaam te vinden is. Blijf bij de inhoud en leesbaarheid!

  2. Maar hoe zit het nou met de maatregel: bijeenkomsten van max 100 personen.
    In een vliegtuig zitten al snel 150+ mensen toch?
    Hoe gaan lvm en airport eindhoven daar mee om?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven