Businesspark Flight Forum krijgt tankstation

Perceel Tankstation Eindhoven Airport

Perceel Tankstation Eindhoven AirportOntwikkelorganisatie Flight Forum CV heeft onlangs 2.700 m2 grond verkocht aan het bedrijf Enviem Retail. Enviem ontwikkelt daar, nabij Eindhoven Airport, naar verwachting medio dit jaar een tankstation voor diverse brandstoffen.


Het tankstation wordt gevestigd langs de doorgaande route over businesspark Flight Forum, aan de overkant van het kantorencluster, grenzend aan een van de logistieke clusters. Daarmee krijgt businesspark Flight Forum er een belangrijke voorziening bij die ook ten goede komt aan de faciliteiten in de nabijheid van de Eindhovense luchthaven Eindhoven Airport.


Guus Sluijter, directeur van Flight Forum CV: “Dit is goed nieuws. Niet alleen voor ons als ontwikkelende organisatie, maar zeker ook voor de gebruikers van het businesspark. De komst van een tankstation draagt immers bij aan het gebruikersgemak van het park en datgene wat wij de huidige en toekomstige gebruikers en eigenaren op het park kunnen bieden. Verder is het natuurlijk heel positief dat er weer zaken worden gedaan. Wij hopen dat dit leidt tot nog meer moois. Er is nog steeds ruimte beschikbaar voor de ontwikkeling van kantoren en bedrijven.”

Businesspark Flight Forum krijgt tankstation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven