Eindhoven Airport passeert grens 5 miljoen passagiers

Vueling aankomst Eindhoven

Eindhoven AirportEindhoven Airport heeft op dinsdag 7 november een nieuwe mijlpaal bereikt. Op deze dag heeft namelijk de 5 miljoenste passagier de luchthaven gebruikt voor een vliegreis. Het is voor het eerst dat Eindhoven Airport zo veel passagiers verwelkomde in één jaar tijd.
Winnaars

Deze magische grens werd op gepast wijze gevierd. Passagier 5.000.000 vloog van Valencia naar Eindhoven, waar zij om 13.15 uur arriveerde. Hier werd zij opgevangen door de commercieel directeur van de luchthaven, Flip Estourgie. Zij kreeg een reischeque van Transavia en een waardebon van 750 euro voor de winkels op de luchthaven. In de afgelopen periode konden deelnemers raden op welke dag de 5 miljoenste reiziger zou passeren. De winnaar van deze wedstrijd kreeg ook een reischeque.

Meer bestemmingen

De alsmaar groeiende luchthaven heeft veel te danken aan het succes van het achterland. De groei loopt namelijk synchroon met de successen van Brainport en de High Tech Campus. Vanaf de opening in 1936 werd nu voor het eerst de 5 miljoen aangetikt. De groei komt door een stijging van het aantal bestemmingen: 80 bestemmingen, 26 landen, 3 continenten. Bekijk alle bestemmingen

Eindhoven Airport passeert grens 5 miljoen passagiers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index