Nieuwe Relay winkel op luchthaven

Lagardère Travel Retail opent op maandag 27 februari 2023 de Relay op Eindhoven Airport. De winkel biedt een breed assortiment boeken, tijdschriften, cadeaus en reisaccessoires. Dit betekent dat ongeveer 200 vierkante meter winkels in het terminalgebouw goed kunnen voldoen aan de behoeften van passagiers.

Eindhoven Airport was de eerste luchthaven in Nederland met een Relay-winkel. De nieuwe winkel is gevestigd op de voormalige locatie van de Lagardère-winkel, Rituals, Victoria’s Secret en Travel & Fashion. De luchthavenwinkel is de achtste winkel van Relay in Nederland. Andere winkels zijn gevestigd op diverse NS-stations. Met de Relay open is de AKO winkel in de terminal gesloten (vóór security check). Relays zijn dagelijks geopend tijdens terminaluren.

Het beursgenoteerde Lagardère Travel Retail heeft meer dan 1.000 Relay-winkels in 14 landen. Op Amsterdam Airport Schiphol zijn de boetieks van Lagardère springlevend. Lagardère Travel Retail is een van de vier divisies van de Lagardère Group en een pionier in de wereldwijde reisbranche. Lagardère Travel Retail is aanwezig in 39 landen met meer dan 4.900 winkels die gespecialiseerd zijn in reisbenodigdheden, duty free, mode en catering.

Nieuwe Relay winkel op luchthaven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven