Verkeershinder A2/N2 bij Eindhoven tot en met 22 augustus

Tussen knooppunt Batadorp en knooppunt Leenderheide zal het verkeer tussen 28 juli 2022 en 22 augustus 2022 gedurende 4 weken ernstig hinder ondervinden. De af te sluiten weg is de A2 en Randweg N2 bij Eindhoven. Vertrek daarom op tijd als in die periode vliegt vanaf Eindhoven Airport.

Dit vanwege de aanleg van een tunnel op die locatie. Veel mensen die in de omgeving van Weert wonen, gebruiken dit kruispunt om naar hun werk te gaan of naar Eindhoven Airport te reizen. De reistijd kan tijdens de spits oplopen tot 60 minuten. Reizen op wegen kan gevaarlijk zijn, vooral wanneer er onverwachts verkeer plaatsvindt. Rijkswaterstaat raadt reizigers aan om voorbereid te zijn op alles wat er op de weg kan gebeuren en raadt aan om op de snelwegen A73 en A16 te rijden als ze door het gebied reizen.

Als het om plaatselijk verkeer gaat, moeten ze reizen op momenten dat er minder files zijn, of een ander vervoermiddel zoeken. Gebruikers moeten de huidige verkeersomstandigheden in de gaten houden en voorbereid zijn op alles wat zich kan voordoen.

Verkeershinder A2/N2 bij Eindhoven tot en met 22 augustus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven