Eerste twee vliegtuigen met de slachtoffers van de vliegramp land vandaag op vliegbasis Eindhoven

Eindhoven Airport hercules

Eindhoven-Airport-herculesVanmiddag rond 16:00 uur landen op Eindhoven Airport twee militaire vliegtuigen met daarin 50 slachtoffers van de vliegramp in Oekranie. De toestellen vertrekken vanaf 10:00 uur vanuit Charkov en worden rond 16:00 bij Eindhoven Airport verwacht. Voordat de vliegtuigen vertrekken wordt in Charkov nog een ceremonie gehouden.

Vandaag, 23 juli 2014, is een officiële rouwdag in Eindhoven omdat de eerste slachtoffers terug naar Nederland komen. Wanneer de overige slachtoffers naar Nederland komen is nog niet bekend.

Bevoegd gezag (de Minister van Defensie) heeft bepaald dat er vandaag geen civiel vliegverkeer zal plaatsvinden tussen 15.45 uur en 18.00 uur op Eindhoven Airport, vanwege de ceremonie op Vliegbasis Eindhoven omtrent de tragische gebeurtenissen rondom de vlucht MH17.

Vanzelfsprekend en uit respect voor de nabestaanden verlenen we hieraan onze medewerking. De vlag zal halfstok hangen en de minuut stilte zal om 16.00 uur ook op de luchthaven in acht worden genomen.

De luchtvaartmaatschappijen die opereren vanaf Eindhoven Airport zullen bepalen wat er met de vluchten gebeurt tijdens deze periode

Eerste twee vliegtuigen met de slachtoffers van de vliegramp land vandaag op vliegbasis Eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven