Tulip In Hotel Eindhoven Airport

Tulip Inn hotel in Eindhoven is in 2013 geopend. Het hotel omvat 120 kamers en is direct gelegen naast Eindhoven Airport. De hotelkamers kijken direct uit over de luchthaven en de start en landingsbanen. Het hotel is daarom uitermate geschikt wanneer je zo dicht mogelijk bij de luchthaven wilt overnachten. Voor bijvoorbeeld een zakelijke trip of een nachtvlucht kan dit uitermate prettig zijn.

tulip-in-hotel-eindhoven-airport

Tulip Inn Eindhoven Airport gaat uitbreiden met meer dan 370 vierkante meter. Per 1 oktober 2023 neemt het hotel het Business Center en de Skylounge over van Eindhoven Airport

Uitbreiding hotel Tulip in

Het Tulip Inn Eindhoven Airport kenmerkt zich door zijn unieke strategische ligging direct in de luchthaventerminal. Het is nu al mogelijk om te overnachten in één van de 120 kamers van dit moderne 3-sterrenhotel, maar vanaf 1 oktober 2023 is het ook mogelijk om conferenties, evenementen en congressen te organiseren voor maximaal 180 personen. Jacqueline Hompes, Manager Tulip Inn Eindhoven Airport: “Het zakencentrum is geheel vernieuwd. De Skylounge en vergaderzalen, die plaats bieden aan maximaal 180 personen, zijn gerenoveerd en ingericht met ander meubilair, waardoor een sfeer van moderne luxe uitstraalt.”

Het businesscentrum is volledig gerenoveerd. De Skylounge en vergaderzalen, die plaats bieden aan maximaal 180 personen, zijn opnieuw ingericht met ander meubilair en ademen een sfeer van moderne luxe uit. “

Alles is mogelijk als het om gastenaantallen gaat. Er zijn twee kleine kamers van 42 vierkante meter en twee grote kamers van 84 vierkante meter. De laatste twee kunnen ook samengevoegd worden tot één grote kamer. Ideaal voor (product)presentaties of evenementen met veel bezoekers. Maar bijvoorbeeld ook personeelsbijeenkomsten of borrels behoren tot de mogelijkheden.

Het zakencentrum biedt zijn gasten een breder scala aan diensten en faciliteiten dankzij de bereikbaarheid met openbaar vervoer en auto, privéparkeergelegenheid en de ligging vlakbij de Brainport van Eindhoven. Bovendien is de locatie ideaal voor het hosten van internationale conferenties. Gasten uit veel landen in Europa kunnen gemakkelijk per vliegtuig arriveren en hebben bij de landing toegang tot hun (geluiddichte) hotelkamers zonder de terminal daadwerkelijk te verlaten.

De vergaderzalen zijn allemaal inpandig en dus goed bereikbaar. De toevoeging van een businesscentrum en een skylounge heeft het hotel een nieuwe impuls gegeven, waar gasten kunnen genieten van comfortabele accommodatie, vriendelijke service en moderne evenementen- en vergaderfaciliteiten.

Contactgegevens Tulip Inn Airport

Luchthavenweg 27
5657 EA Eindhoven

Contact:
www.tulipinneindhovenairport.com
info@tulipinneindhovenairport.com

Telefoon:
040 3030615

Fax:
040 3030619

Reserveringen:
0800-3100013

Tulip In Hotel Eindhoven Airport

2 gedachten over “Tulip In Hotel Eindhoven Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index