Ryanair kiest voor ‘fast track’-security op Eindhoven Airport

Terminal Eindhoven Airport

Terminal Eindhoven AirportRyanair is een actieve luchtvaartmaatschappij op Eindhoven Airport die ook oog heeft voor zakenreizigers en hun specifieke wensen. Ryanair heeft bekend gemaakt dat zij fast track-security gaan verzorgen voor Business Plus-reizigers op de luchthaven in Eindhoven.

‘Fast track’-service op 25 vliegvelden

Deze service voert deze service al langer uit op meerdere vliegvelden. Dit wordt nu dus uitgebreid met diverse steden. Naast Eindhoven wordt deze dienst vanaf nu ook verzorgd op de luchthavens van Glasgow, Birmingham, Hamburg en Boedapest. Hiermee groeit het aan ‘fast track’-locaties van Ryanair naar 25, waaronder ook Barcelona, Dublin en Londen Gatwick.
Wanneer een zakenreiziger kiest voor ‘fast-track’ security dan kan men eveneens rekenen op 20 kilo ruimbagage, de mogelijkheid voor een tweede tas handbagage en, zoals de naam aangeeft, priority boarding. Business Plus is al verkrijgbaar voor € 69,99 en biedt de zakenreiziger dus diverse voordelen. De Ierse prijsvechter wil hiermee de prijs-kwaliteitverhouding optimaliseren. Ryanair laat weten dat 27 procent van haar passagiers voor zakelijke doeleinden reist.

Ryanair kiest voor ‘fast track’-security op Eindhoven Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven