Nieuw 4-sterrenhotel Holliday Inn bij Eindhoven Airport

Holiday Inn Hotel Flight Forum

Hotel bij Eindhoven Airport vinden? Het aanbod groeit. Het vliegveld van Eindhoven is veelvuldig in het nieuws over de groei en de nieuwe bestemmingen. Dat betekent ook dat de faciliteiten in de omgeving geoptimaliseerd dienen te worden.

Zo wordt er hard gewerkt aan extra parkeergelegenheid, horeca en het openbaar vervoer. Ook is er een groeiende behoefte aan verblijfslocaties. Dat signaal heeft Holiday Inn opgepakt. Over een jaar kunnen reizigers namelijk terecht bij een gloednieuw viersterren hotel op het Flight Forum op een steenworp afstand van Eindhoven Airport.

hotel bij luchthaven eindhoven airport

Bouw Holliday Inn gestart

In het hotel komen maar liefst 180 kamers, verdeeld over 12 verdiepingen. De bouw is inmiddels gestart. Holliday Inn, die naam kennen we toch al bij de luchthaven? Dat klopt. Er wordt nu een tweede hotel gebouwd. Het is zelfs het derde hotel in de nabije omgeving. De organisatie erkent het succes van Eindhoven en richt zich met deze nieuwe locatie op de zakelijke reiziger. Door de toename aan bestemmingen kan het hotel ook populair worden onder toeristen.

Een 4-sterrenhotel staat bekend om kwaliteit en faciliteiten. Naast een restaurant en een bar krijgt het hotel onder meer hoogwaardige vergaderfaciliteiten en een fitnessruimte. Het hotel wordt in het najaar van 2019 geopend.

Overzicht hotels bij Eindhoven Airport

Nieuw 4-sterrenhotel Holliday Inn bij Eindhoven Airport

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven