Wizz Air start met vluchten naar Niš in Servië

Wizz Air vliegen

Wizz Air vliegenWizz Air heeft een nieuwe vliegbestemming aangekondigd vanaf Eindhoven Airport. Vanaf 1 augustus zal de Hongaarse luchtvaartmaatschappij twee keer in de week een directe vlucht uitvoeren naar de stad Niš in Servië. Dit is de tweede Servische luchthaven die door Wizz Air wordt ontsloten. Ook Belgrado is namelijk te bereiken vanaf Eindhoven.

Voor de prijsvechter met herkenbare roze kleur is Niš de twintigste bestemming vanaf Eindhoven Airport. Vliegen naar Niš is mogelijk op maandag en vrijdag. Voor een enkele reis geldt een vanaf-prijs van 29,99 euro.
Meer informatie over Niš (Servië)

Niš is de derde stad (260.000 inwoners) van Servië en ligt ongeveer 250 km ten zuiden van de hoofdstad Belgrado. De luchthaven is vernoemd naar Constantijn de Grote die hier werd geboren. Destijds behoorde de stad nog tot het Romeinse rijk. Niš is een van de oudste steden van de Balkan. In de rijke geschiedenis is de stad in handen geweest van onder meer de Romeinen, Byzantijnen, Bulgaren en Turken. De turken bouwden hier een belangrijke vesting genaamd Niška Tvrdjava die er nu nog steeds staat.

Direct een vlucht boeken

Wizz Air start met vluchten naar Niš in Servië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven