larnaca cyprus vakantie

Vliegen naar Cyprus… Ooit wel eens aan gedacht? Het is een prachtige bestemming die alles in huis heeft voor een heerlijke vakantie en het beste van twee werelden. Het eiland bestaat namelijk uit een Europees (Grieks) deel en een Turks deel. Dit prachtige eiland is gelegen in het oostelijke deel van de Middellandse Zee.

Geografisch gezien behoort het eiland tot het werelddeel Azië. De Griekse en Turkse invloeden geven het eiland een Zuid-Europees gevoel. Eenvoudig uitgelegd ligt Cyprus onder de Turkse badplaats Alanya. Bekende plaatsen op Cyprus zijn Limasol, Nicosia en Larnaca. Larnaca is de plaats waar de luchthaven ligt waarop Wizz Air vliegt. Het is bovendien de belangrijkste luchthaven van het eiland.

Zonzekere bestemming

Vanuit Eindhoven zal er drie keer per week gevlogen worden van en naar Larnaca op Cyprus, te weten op dinsdag, donderdag en zaterdag. Hiervoor wordt een Airbus A320 ingezet die beschikt over 180 stoelen.

Deze zonzekere bestemming heeft alles in huis: zon, mooie stranden, authentieke plaatsen, cultuur, mooie bezienswaardigheden, bergen, goede uitgaansgelegenheden, prachtige hotels en goede restaurants. Tot op heden is deze reisbestemming een verborgen parel gebleven. Wizz Air brengt daar nu verandering in.

NOTE: momenteel heeft Cyprus voor het overgrote deel (het Griekse deel) de code geel. Dat is hetzelfde als een reis naar een Europees land.

Wizz Air verbindt Eindhoven met Cyprus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven