Stockholm in 2017 bereikbaar vanaf Eindhoven Airport

Stockholm Transavia

Stockholm TransaviaStockholm wordt in 2017 een nieuwe bestemming vanaf Eindhoven Airport. Dat heeft Transavia bekend gemaakt. Na Kopenhagen is Stockholm de tweede stad in Scandinavië die vanaf de Eindhovense luchthaven kan worden bereikt. De prachtige Zweedse hoofdstad telt circa 800.000 inwoners en is zowel privé als zakelijk interessant.
Stockholm voor zaken en stedentrip

Met Stockholm wordt een prachtige Zweedse stad eenvoudig bereikbaar vanuit Eindhoven Airport en Brainport Regio Eindhoven. Hiermee wordt een zakelijke opening gecreëerd en bovendien een connectie tussen twee steden die ‘design’ en ‘high-tech’ hoog in het vaandel hebben staan.

Vliegen naar Stockholm

De stad heeft ook voor de toerist heel veel te bieden. Stockholm wordt het “Venetië van het Noorden” genoemd. De stad is namelijk gebouwd op allerlei kleine eilandjes die door middel van 14 bruggen met elkaar verbonden zijn. De wateren komen uit in de Oostzee, waaraan de stad is gelegen.

Stockholm in 2017 bereikbaar vanaf Eindhoven Airport

2 gedachten over “Stockholm in 2017 bereikbaar vanaf Eindhoven Airport

    1. Hoi Wim,

      Goed om te horen dat Eindhoven Airport voor jullie zakelijk gezien mogelijkheden biedt. Hopelijk heb je ook wat tijd om de stad en de omgeving te bekijken. Dat is zeker ook de moeite waard. Goeie zaken gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven