Transavia presenteert Peter Pan Boeing

Vliegtuig Transavia

Vakantievluchten zijn populair bij luchtvaartmaatschappij Transavia. Vele Nederlanders stappen gedurende het jaar in voor de reis naar de vakantiebestemming. In de zomermaanden voert Transavia vele extra vluchten uit naar zonnige oorden. Met het oog hierop heeft de maatschappij een unieke Boeing gecreëerd.
Peter Pan Boeing 737-800

Transavia heeft in november een Boeing 737-800 onthuld met unieke Peter Pan beschildering. Hiermee creëerde men een vliegtuig dat direct in het oog springt en herkenbaar is voor jong en oud. Eerder deze maand werd al een testvlucht gemaakt boven Nederland. De luchthavens Schiphol, Rotterdam The Hague Airport en Eindhoven Airport werden aangedaan.

Vliegtuig Transavia
Bron: skyliner-aviation.de

Vakantie

Het vliegtuig refereert naar de Peter Pan Vakantieclub, een voormalig initiatief van de luchtvaartmaatschappij, waarmee zieke kinderen de mogelijkheid kregen om de vakantie van hun dromen te beleven. Dit werd destijds (1995) in een stichting gegoten op initiatief van Transavia purser Wilco van Elk.

Transavia doet deze Boeing cadeau vanwege haar 50-jarig bestaan. Het opvallende vliegtuig zal zeker de komende 6 jaar vluchten gaan maken.

Transavia presenteert Peter Pan Boeing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index