Topdrukte tijdens de meivakantie

Meivakantie vliegticket

Meivakantie vliegticketDe meivakantie gaat een drukke periode worden op Eindhoven Airport. De vakantieperiode is voor veel Nederlanders een goede reden om naar het buitenland te gaan. De meivakantie duurt van 28 april tot en met 6 mei. Scholen hebben de mogelijkheid om dit met een week uit te breiden. Daarom zal het al vanaf het weekend van 21/22 april erg druk worden op de luchthaven.

Populaire vakantieperiode

Het regionale vliegveld van Eindhoven verwacht in deze periode meer dan 300.000 passagiers. Dat zijn er 15.000 meer ten opzichte van 2017. Een flinke groei dus. De meivakantie is een erg populaire vakantieperiode voor gezinnen met (schoolgaande) kinderen.

Door deze grote aantallen wordt geadviseerd om extra tijd in te ruimen voor het vertrek naar de luchthaven en de afhandeling ter plaatse. Ook is het raadzaam om tijdig een parkeerplaats te reserveren. Naast de officiële parkeerplaatsen zijn er allerlei mogelijkheden die worden aangeboden door andere parkeerexploitanten.

De groeicijfers in de meivakantie passen binnen de groeilijnen die Eindhoven Airport de laatste jaren laat zien. Er is sprake van een aanhoudende groei. Het eerste kwartaal van 2018 liet al 12% groei zien naar een totaal aantal van 1,2 miljoen reizigers.

Op vakantie? Een last-minute of een vliegticket boeken

Topdrukte tijdens de meivakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven