Samenwerking PSV en Eindhoven Airport een feit

Eindhoven AirportVoetbalclub PSV en luchthaven Eindhoven Airport hebben besloten de samenwerking te intensiveren. De selectie van Eindhovens grootste voetbalclub gebruikt de luchthaven al als vertrekpunt voor buitenlandse trips. Nu worden ook de handen ineen gesloten op marketinggebied.


“Eindhoven Airport is de eerste stop van internationale gasten die naar onze stad komen. In het kader van onze branding willen wij daar direct onderstrepen dat Eindhoven óók de stad van PSV is en ze van harte welkom heten in het Philips Stadion. De afgelopen jaren hebben we namelijk steeds meer producten ontwikkeld zoals verbeterde Stadion Tours, het PSV Museum en diverse horeca-formules die zeer geschikt zijn voor toeristen”, aldus Toon Gerbrands, Algemeen Directeur PSV.

Joost Meijs, directeur van Eindhoven Airport, is ook zeer blij met de geïntensiveerde samenwerking. “Dit partnership tussen PSV en Eindhoven Airport draagt bij aan de beleving in en rondom de terminal. Wij zijn hier continu mee bezig, waarbij PSV een leuke en verrassende rol speelt. Hierbij kun je denken aan bezoeken van Phoxy aan de luchthaven en een uiting waarin men ‘plaats kan nemen’ in het team. Verder zullen PSV-fans en supporters ons terug gaan zien in het stadion en gaan profiteren van speciale aanbiedingen op Eindhoven Airport, zoals parkeren met korting.”


Eerder deze maand is PSV nog vertrokken vanaf het vliegveld voor een wedstrijd tegen Estoril in de Europa League. Door de overwinning ‘overwintert’ de club in dit Europese bekertoernooi en zal dus ook na de winterstop weer internationale wedstrijden spelen en reizen vanaf Eindhoven Airport. “Op deze manier worden enkele van de meer dan 70 bestemmingen bereikbaar vanaf Eindhoven Airport op een onderscheidende manier gecommuniceerd.”

Samenwerking PSV en Eindhoven Airport een feit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven