Kerstmarkten Europa

Kerstmarkt citytrip

Kerstmarkt citytripDe winterperiode is ontzettend populair voor sfeervolle stedentrips. Vele prachtige Europese steden maken zich klaar voor de decembermaand. De voorbereidingen zijn in volle gang voor prachtige verlichte Kerstmarkten. Voor de mooiste Kerstmarkten van Europa ga je naar Londen, Innsbruck of Budapest.


Londen is het gehele jaar door een zeer sfeervolle stad. In de winter wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. De populairste Kerstmarkt in Londen is Winter Wonder Land in Hyde Park. Ook zijn de winkelstraten van Londen helemaal in stijl, waarbij het altijd een strijd is om de mooiste etalages. Ook een bezoek aan Harrods mag natuurlijk niet ontbreken.

Omgeven door besneeuwde bergtoppen biedt het Oostenrijkse Innsbruck een prachtige setting voor een Kerstbezoek. De stad zelf is ook prachtig en wordt in de decembermaand helemaal uitgedost voor de Kerst. Innsbruck kent drie Kerstmarkten, waarvan één speciaal voor kinderen.


Budapest
Ook in Oost-Europa staat Kerst hoog in het vaandel. De stad Budapest (Boedapest) leent zich bij uitstek voor een romantisch bezoek in de gezellige decembermaand. De temperatuurverschillen zijn groot in Hongarije. In de zomer zit je lekker op een zonnig terras, in de winter ligt er een flink pak sneeuw. De mooiste Kerstmarkt is te vinden op het plein Vörösmarty tér in het centrum van Budapest. Deze Kerstmarkt is al jaren te vinden in de top 10.

Deze bestemmingen zijn allemaal te bereiken vanaf Eindhoven Airport.

Kerstmarkten Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven