Wizz Air start vluchten naar Iași (Roemenië)

Eindhoven Airport luchtvaartmaatschappijen

De Hongaarse prijsvechter Wizz Air is een nieuwe route gestart van Eindhoven. Op 8 juli is de vlucht het eerst uitgevoerd. De bestemming is Iași, de derde stad van Roemenië. Deze stad is gelegen in het noordoosten van het Oost-Europese land in de regio die de naam Moldavië draagt.

Wizz Air vliegen

Over Iași

Iași telt ruim 300.000 inwoners en is het economische, academische en culturele hart van de regio. De stad is gebouwd op maar liefst negen heuvels en gelegen aan de rivier de Bahlui. Het centrum is zeer populair bij studenten. Er zijn namelijk meer dan 60.000 studenten te vinden die zijn verdeeld over acht universiteiten, waarvan 5 van de staat en 3 privé. Ook op cultureel vlak is er een ruim aanbod met onder meer een Nationaal Theater, een Operagebouw, een Botanische Tuin en diverse culturele centra en musea.

Vluchtschema 2018

De vluchten worden uitgevoerd met Airbus 320, die ruimte biedt aan 180 passagiers in Economy Class. Volgens de dienstregeling zullen de vliegtuigen vertrekken op woensdagen om 16.05 uur en zondag om 15.30 uur. De vluchttijd is 2 uur en 40 minuten.

Wizz Air start vluchten naar Iași (Roemenië)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven
Index